Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Διακρίσεις για τον Ο.Ε.Γ.Α. στους Διασυλλογικούς Αγώνες Παμπαίδων και Παγκορασίδων

Αξιόλογες διακρίσεις σημείωσε ο Όμιλος Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης στην πρώτη φάση του Διασυλλογικού Αγώνα Παμπαίδων και Παγκορασίδων (Β-Δ Περιφερειών), που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στην αίθουσα <<Ιωάννης Μελισσανίδης>> στη Μίκρα της Θεσσαλονίκης.


Συγκεκριμένα ο Άγγελος Καραξάνης κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στους κρίκους και το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα.


Μετά από τρία χρόνια δημιουργείται εκ νέου αγωνιστική ομάδα αγοριών διαμορφώνοντας μία καλή βάση για το μέλλον. Η συγκεκριμένη ομάδα αποτελούμενη από τους Άγγελο Καραξάνη, Βασίλη Κολομπρατσίδη, Νικόλαο Κόσογλου, Ηλία Ιωσηφίδη, Αλέξανδρο Μπανταλίδη και Μάρκο Ποπιτσένκο κατέλαβε την πέμπτη θέση στο σύνθετο ατομικό.

Η ομάδα των κοριτσιών έδειξε με την αξιόλογη εμφάνισή της ότι αποτελεί αξιέπαινη δύναμη, που μπορεί να ανατρέψει όλα τα δεδομένα ξεπερνώντας ακόμα και τις δυσμενείς συνθήκες που δημιουργούνται.

Ειδικότερα, η ομάδα των κοριτσιών αποτελούμενη από τις Άννα Καραμπατζάκη, Μαρηλία Πετροπούλου, Έλενα Γκουτζικίδη, Ελπίδα Παππού, Δέσποινα Σεφεριάδου, Έλενα Μπαφατάκη, Βαλασία Βασιλακάκη και Λαμπριάνα Βουλγαράκη, κατέκτησε την τέταρτη θέση.

Σε ατομικό επίπεδο η Άννα Καραμπατζάκη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα, η Ελπίδα Παππού κατετάγη τέταρτη στο άλμα και πέμπτη στο σύνθετο ατομικό και το δίζυγο, ενώ η Δέσποινα Σεφεριάδου ήταν έκτη στο δίζυγο.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου