Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Με Σαλινούδη αναχώρησε για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ελβετίας η Εθνική Ελλάδας

Με την Ορεστιαδίτισσα αθλήτρια του Πρωτέα Σερρών, Ελένη Σαλινούδη, αναχώρησε σήμερα η αποστολή της εθνικής μας ομάδας για το Μοντρέ της Ελβετίας, προκειμένου να λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τae-kwon-do Ανδρών και Γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί από την Πέμπτη μέχρι την Κυριακή.


Η Σαλινούδη θα αγωνιστεί την Κυριακή, την τελευταία ημέρα του τουρνουά στην κατηγορία των +73 κιλών.

Για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση την Πέμπτη ο Γεώργιος Σιμιτσής του ΑΣ Βύρωνα στην κατηγορία των -54 κιλών και ο Ελευθέριος Φακίνος του Αίαντα Αγίου Δημητρίου στην κατηγορία των 54-58 κιλών, όπως επίσης η Ιωάννα Κουτσού του Δαναού Σιδηροκάστρου (-46 κιλά) και η Δάφνη-Αγνή Χιώτη του Αίαντα Αγίου Δημητρίου (46-49 κιλά).

Την Παρασκευή θα αγωνιστούν ο Βλάσιος Πετρόπουλος της Αστραπής Πατρών (58-63 κιλά), ο Κωνσταντίνος Χαμαλίδης του Φιλίππου Αλεξάνδρειας (63-68 κιλά), η Μαρία Ασλάνογλου του Δαναού Ωραιοκάστρου (49-53 κιλά) και η Σταυρούλα Κοντού του ΑΣ Περιστερίου (53-57 κιλά).

Το Σάββατο θα αγωνιστούν ο Σπυρίδων Γραμματικόπουλος της Γαίας (68-74 κιλά), ο Νικόλαος Τζέλλος των Λεόντων Σαντορίνης (74-80 κιλά), η Βασιλική Γραμματικοπούλου της Γαίας (57-62 κιλά) και η Αθανασία Μητσοπούλου του Αίαντα Αγίου Δημητρίου (62-67 κιλά).

Την Κυριακή, εκτός από την Ελένη Σαλινούδη, θα αγωνιστούν ο Χριστόφορος Καλλιφώνης του Θησέα Αιτωλοακαρνανίας (80-87 κιλά), ο Αθανάσιος Νικολαΐδης της Αθλητικής Κίνησης Αμπελοκήπων και η Μαρία Μωϋσίδου του ΑΣ Χουαράνγκ Μαχητές (67-73 κιλά). 

Στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος συνολικά 387 αθλητές και αθλήτριες από σαράντα έξι χώρες συνολικά. 

Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση των τελικών της πρώτης ημέρας και θα περιλαμβάνει αγώνες επίδειξης από την ομάδα επίδειξης της WTF.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου