Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Mε Μάγκο στο Τσάμπιονς Λιγκ της Δανίας ο Παναθλητικός Όμιλος Κωφών

Με τον Αλεξανδρουπολίτη Δημήτρη Μάγκο αναχωρεί τα ξημερώματα της Δευτέρας για το Άαρχους της Δανίας ο Παναθλητικός Όμιλος Κωφών, όπου θα διεξαχθεί το Τσάμπιονς Λιγκ από τις 10 έως τις 13 Μαΐου, με στόχο να επαναλάβει τον θρίαμβο του Βελιγραδίου το 2014 και της Αττάλειας το 2015 και να κατακτήσει για τρίτη συνεχόμενη φορά το τρόπαιο!


Στη φετινή διοργάνωση θα λάβουν μέρος έξι συνολικά ομάδες και συγκεκριμένα ο Παναθλητικός Όμιλος Κωφών, η αγγλική D.F.C. St. Johns, η Globen Sport Aarhus από τη Δανία, η C.D.S. Huelva από την Ισπανία, η S.S.C. Budapest από την Ουγγαρία και η Istanbul Sessizler από την Τουρκία, που θα χωριστούν σε δύο ομίλους των τριών ομάδων. Την Τρίτη και την Τετάρτη θα διεξαχθούν οι αγώνες των ομίλων, την Πέμπτη οι αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-6 και οι δύο ημιτελικοί, ενώ την Παρασκευή ο μεγάλος και ο μικρός τελικός της διοργάνωσης.



Ο Παναθλητικός Όμιλος Κωφών, που έχει κατακτήσει επτά συνεχόμενες φορές το ελληνικό πρωτάθλημα και είναι πολυνίκης και στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, έχει σταθερή και ιδιαίτερα αξιόλογη παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στη δεύτερη θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με συγκομιδή 161,88 βαθμών, ενώ η αγγλική D.F.C. St. Johns είναι στην πρώτη θέση με 196,50 βαθμούς.



Κάνοντας μία μικρή αναδρομή στην παρουσία του Δημήτρη Μάγκου και του Παναθλητικού Ομίλου Κωφών στη διοργάνωση, ο Π.Ο.Κ. κατέλαβε την τρίτη θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ της Μαδρίτης το 2010, την πέμπτη θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ της Καρλσρούης το 2011, τη δεύτερη θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ  της Αθήνας το 2012, την  πέμπτη θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ του Λονδίνου το 2013, ενώ κατέκτησε τον τίτλο το 2014 στο Βελιγράδι και το 2015 στην Αττάλεια!


Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην ομάδα και να επιστρέψει στην Ελλάδα με τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο!

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου