Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Nέο ξεκίνημα από τον Αθλητικό Όμιλο Καππαδοκών

Σε συγκέντρωση, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στις 19:00 το απόγευμα στην Καππαδοκική Εστία Αλεξανδρούπολης, παρουσία πολλών μελών, φίλων, προπονητών και παλαιών ποδοσφαιριστών του Αθλητικού Ομίλου Καππαδοκών και με θέμα το παρόν και το μέλλον του σωματείου, κατόπιν συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων, αποφασίστηκε μεταξύ άλλων η ενεργοποίηση όλων με πρωταρχικούς σκοπούς την ενίσχυση των τμημάτων υποδομής (Ακαδημία Α.Ο. Καππαδοκών) και την επιστροφή της ομάδας στις τοπικές κατηγορίες της ΕΠΣ Έβρου.


Ορίστηκε παράλληλα πενταμελής επιτροπή αποτελούμενη από τους: Γεώργιο Νοτόπουλο, Μαρίνο Ουζουνίδη, Αθανάσιο Χριστοδούλου, Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο και Ηλία Χ. Δαστερίδη.

Η ανωτέρω επιτροπή θα έχει το εξής έργο: 1) την οργάνωση της διαδικασίας αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής των δύο σωματείων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 12 Ιουνίου. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία θα ανακοινωθούν με τη σχετική πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης, η οποία θα δημοσιευθεί προσεχώς.
2) την εγγραφή νέων και την τακτοποίηση οικονομικών υποχρεώσεων παλαιών μελών και
3) τη συλλογή υποψηφιοτήτων για την εκλογή στο εννιαμελές Διοικητικό Συμβούλιο και την τριμελή Εξελεγκτική Επιτροπή των δύο Σωματείων με καταληκτική ημερομηνία την 9η Ιουνίου και ώρα 15:00.

Eιδικότερα, όσον αφορά την εγγραφή νέων μελών το απαιτούμενο ποσό ανέρχεται στο συμβολικό ποσό των πέντε ευρώ, ενώ η συνδρομή ειδικά για το έτος 2016 στα δέκα ευρώ.

Οι υποψήφιοι για την εκλογή στο Διοικητικό Συμβούλιο θα πρέπει να καταβάλουν ως παράβολο το ποσό των τριάντα ευρώ, ενώ οι υποψήφιοι για την εκλογή στην Εξελεγκτική Επιτροπή το ποσό αντίστοιχα των είκοσι ευρώ. Αμφότεροι θα πρέπει να προσκομίσουν μαζί με την αίτηση, αντίγραφο ποινικού μητρώου και πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας.

Η εγγραφή νέων μελών, η τακτοποίηση των οικονομικών υποχρεώσεων των παλαιών μελών και η συλλογή υποψηφιοτήτων για την εκλογή στο εννιαμελές Διοικητικό Συμβούλιο και την τριμελή Εξελεγκτική Επιτροπή των δύο σωματείων μπορεί να πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο από την ανωτέρω πενταμελή επιτροπή.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους κ. Γεώργιο Νοτόπουλο (κιν. 6946551106), Μαρίνο Ουζουνίδη (κιν. 6951665803) και Αθανάσιο Χριστοδούλου (κιν. 6930213264).

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου