Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Συγχαρητήρια ανακοίνωση του Σ.Δ.Κ. Θράκης για το τουρνουά 3 on 3 της Ολυμπιάδας Αλεξανδρούπολης

Με τη συμμετοχή είκοσι ομάδων στην κατηγορία Όπεν και οκτώ στην κατηγορία Τζούνιορ πραγματοποιήθηκε από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή στο Κλειστό Γυμναστήριο <<Μιχάλης Παρασκευόπουλος>> της Αλεξανδρούπολης το τρίτο τουρνουά μπάσκετ 3 οn 3, το οποίο διοργάνωσε η Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης.


Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία συγχαίρει τους συμμετέχοντες αθλητές, τους προπονητές και τους τεχνικούς υπευθύνους, όπως επίσης και τους δύο διαιτητές-μέλη του, που διηύθυναν τους αγώνες του τουρνουά.



Συγκεκριμένα, το Δελτίο Τύπου του Σ.Δ.Κ. Θράκης αναφέρει: <<Μεγάλη συμμετοχή στο 3ο τουρνουά 3οn3 του σωματείου ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Α.Ο. με 20 ομάδες στην κατηγορία ΟΡΕΝ και 8 ομάδες στην κατηγορία JUNIOR.
Συγχαρητήρια στα παιδιά που συμμετείχαν αλλά και στα παιδιά που διακρίθηκαν.
Συγχαρητήρια στους προπονητές και τους τεχνικούς υπευθύνους, που για ακόμη μία φορά επέδειξαν επαγγελματισμό αλλά και την αγάπη τους για τον σύλλογό τους.
Συγχαρητήρια στους διαιτητές του Σ.Δ.Κ. ΘΡΑΚΗΣ Πολυχρόνη Ρούντσιο και Μιχάλη Μπέη για την ομαλή προσπάθεια που κατέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή 48 αγώνων>>.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου