Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Aκαδημία Optimist από το Ν.Ο.Α.

To τμήμα ιστιοπλοΐας του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης προσκαλεί τους μικρούς φίλους να γνωρίσουν και να βιώσουν το άθλημα της ιστιοπλοΐας.


Ο Ν.Ο.Α. απευθύνει κάλεσμα για το Σαββατοκύριακο στις 11:00 και στη συνέχεια μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς από Δευτέρα έως Τετάρτη μέχρι τις 20 Ιουνίου, καθώς θα ξεκινήσει η Ακαδημία Ιστιοπλοΐας του Ομίλου, που φιλοδοξεί να διασκεδάσει, να εκπαιδεύσει και να φέρει σε επαφή τα παιδιά της Αλεξανδρούπολης με τη θάλασσα.

Ο Ν.Ο.Α. λειτουργία Ακαδημία Optimist των μικρών μαθητών και αθλητών, ηλικίας 7-12 ετών, που αποσκοπεί στη γνωριμία τους με το άθλημα και την απόκτηση των πρώτων γνώσεων πάνω σ' αυτό. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία σειρά μαθημάτων ώστε να μπορέσει το παιδί να αφομοιώσει τις βασικές αρχές της ιστιοπλοΐας. 

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, απώτερος στόχος της Ακαδημίας είναι η ευρύτερη διάδοση του ναυταθλητισμού, ο μαζικός αθλητισμός και η ανάδειξη ταλέντων που θα συγκροτήσουν στο μέλλον την αγωνιστική ομάδα του Ν.Ο.Α.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την υπεύθυνη κ. Βούλα Παπαχρήστου στα τηλ. 2551028299 και 6936133901.

Η Ακαδημία λειτουργεί σε δύο περιόδους, Ιούνιο-Ιούλιο και Σεπτέμβριο-Οκτώβριο.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου