Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Bόλεϊ καμπ από τη Νίκη Αλεξανδρούπολης και τη Γ.Ε.Α.

Πραγματοποιείται για δέκατη συνεχόμενη χρονιά το Summer Volleycamp της Αλεξανδρούπολης, το οποίο συνδιοργανώνουν η Νίκη Αλεξανδρούπολης και η Γ.Ε. Αλεξανδρούπολης με την υποστήριξη του Τμήματος Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης.


Το καμπ θα διεξαχθεί σε τρεις εβδομαδιαίες περιόδους και θα διαρκέσει από τις 27 Ιουνίου μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 8 έως 16 ετών. Οι εγγραφές από 1η Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν τηλεφωνικά, ενώ από τις 13 Ιουνίου γίνονται κάθε πρωί από τις 10:00 μέχρι τις 12:00 και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη απόγευμα από τις 18:00 μέχρι τις 20:00 στα γραφεία της Νίκης Αλεξανδρούπολης, που βρίσκονται στο Κλειστό Γυμναστήριο <<Μιχάλης Παρασκευόπουλος>> της Αλεξανδρούπολης. Με την έναρξη οι εγγραφές θα συνεχίζονται καθημερινά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες στο νέο προπονητή της Νίκης Αλεξανδρούπολης και Ομοσπονδιακό Προπονητή, Γιάννη Ανδρεάδη στο τηλέφωνο 6977236245. 

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται για τη σάλα στο Κλειστό Γυμναστήριο <<Μιχάλης Παρασκευόπουλος>> και για την άμμο στη Δημοτική παραλία του Ε.Ο.Τ.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου