Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Όλα έτοιμα για το τουρνουά Beach Handball της Αλεξανδρούπολης

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της οργανωτικής επιτροπής για τη διεξαγωγή του τουρνουά Beach Handball της Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια του οποίου θα διεξαχθεί και το τρίτο Κύπελλο Ελλάδας.


Στις παραλίες της Αλεξανδρούπολης θα δώσουν το ''παρών'' κάποιες από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, οι πρωταθλητές Ελλάδας του 2014 Α.Σ. Κύκλωπες Beach Boys, οι πρωταθλητές Ελλάδας του 2015 Summer O4, οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2016, ΓΑΣ Κιλκίς Acropolis, οι δευτεραθλήτριες Ευρώπης του 2016, Spartacus Goalbet, οι πρωταθλητές Σουηδίας Goeteborg, οι δευτεραθλητές της Μεσογειάδας 2015 της εθνικής ομάδας της Κύπρου, οι Κυπελλούχες Ελλάδας 2014 ΑΟΑ Καστοριάς και πολλοί άλλοι αξιόλογοι αθλητές και αθλήτριες.

Η ημερομηνία των δηλώσεων συμμετοχής στο τουρνουά λήγει στις 10 Ιουλίου. Οι δηλώσεις μπορούν να κατατίθενται στο e-mail: KIKLOPES198@YAHOO.GR ή στο τηλέφωνο 6994450001 (Δημήτρης Χαραλαμπάκης). Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δε θα δοθεί παράταση στις δηλώσεις συμμετοχής.

Μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή οι εξής ομάδες: Α.Σ. Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης-Beachboys (Άνδρες), Α.Σ. Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης (Γυναίκες), Spartacus Goalbet (Γυναίκες), Α.Σ. Καστοριά (Γυναίκες), ΓΑΣ Κιλκίς Ακρόπολις (Άνδρες), Summer O4 (Άνδρες), Α.Σ. Αστέρας Αλεξανδρούπολης (Άνδρες), Εθνική Ελλάδας Κ-16 σε Άνδρες και Γυναίκες, Golden Waves (Άνδρες) , B.H.C. ANIXI (Άνδρες), Waterproofs (Άνδρες), Struga (Άνδρες) από τα Σκόπια, ETAR-64 (Γυναίκες), Velico Tarnovo (Γυναίκες), Χάσκοβο (Άνδρες) από τη Βουλγαρία, η Εθνική Βουλγαρίας Κ-16 Ανδρών και Γυναικών, η Β.Η.C. Goteborg από τη Σουηδία, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Κύπρου και οι Petrolina Ladies (Γυναίκες) από την Κύπρο.

Από τις 22 έως τις 24 Ιουνίου θα διεξαχθεί το πέμπτο Όπεν τουρνουά Βορείου Ελλάδας με τη συμμετοχή ομάδων από την Αλεξανδρούπολη και την περιφέρεια, αλλά και πολλά παιχνίδια ηλικιακών κατηγοριών. Όλη η διοργάνωση είναι ενταγμένη στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα BE ACTIVE και υπό την αιγίδα της Ο.Χ.Ε.

Το πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως εξής:
22 Ιουνίου: 5ο Όπεν Τουρ 2016, τουρνουά ηλικιακών κατηγοριών.
23 Ιουνίου: 5ο Όπεν Τουρ 2016, φιλικά παιχνίδια.
24 Ιουνίου: Προπονήσεις-Αγώνες ομίλων Beach Handball Alexandroupolis 2016.
25 Ioυνίου: Αγώνες ομίλων-Ημιτελικοί Κυπέλλου Ελλάδας και τουρνουά.
26 Ιουνίου: Τελικοί Κυπέλλου Ελλάδας και τουρνουά, απονομές.

Στο χώρο του τουρνουά θα λειτουργήσουν περίπτερα με αναμνηστικά, πληροφοριών του Δήμου Αλεξανδρούπολης, αλλά και περίπτερο δροσιάς. Επίσης, θα διοργανωθούν εκδηλώσεις και πάρτι, αλλά και εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο 25 Ιουνίου μπροστά στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης.

Καταβάλλονται προσπάθειες να υπάρξει τηλεοπτική μετάδοση των τελικών του τουρνουά και του Κυπέλλου Ελλάδας μέσω της ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης Θράκης και του ΟΤΕ ΤV, όπως και διαδικτυακά μέσα από την ιστοσελίδα της ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης.

Έχουν κυκλοφορήσει τα αναμνηστικά μπλουζάκια του τουρνουά σε πολλά και διάφορα χρώματα, τα οποία τιμώνται σε 6 ευρώ και στέλνονται αντικαταβολή σ' όλη την Ελλάδα. Παραγγελίες μπορούν να γίνονται στο e-mail: KIKLOPES198@YAHOO.GR ή στο τηλέφωνο 6994450001 (Δημήτρης Χαραλαμπάκης).

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου