Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Αρχίζει προπονητική καριέρα ο Μποζίδης

O Ορεστιαδίτης πασαδόρος Θεόδωρος Μποζίδης, που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Νέστορα στο πρωτάθλημα του τρίτου ομίλου της Α2 Ανδρών και αντιμετώπισε τη Γ.Ε.Α., θα είναι τη νέα αγωνιστική περίοδο προπονητής στο τμήμα Κορασίδων του Αίαντα Ευόσμου και βοηθός του Ηλία Ζωλασταθιάδη στο τμήμα Γυναικών και Νεανίδων, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Ευόσμου.


Η σχετική ανακοίνωση του Αίαντα Ευόσμου αναφέρει: <<Ο Αίας Ευόσμου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία του με το Θόδωρο Μποζίδη, ο οποίος θα αναλάβει το τμήμα των κορασίδων και θα είναι άμεσος συνεργάτης του Ηλία Ζωλασταθιάδη στο τμήμα γυναικών και νεανίδων>>.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο aiasvolley.gr ο Μποζίδης ανέφερε: <<Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την καινούργια συνεργασία με την ομάδα του Αίαντα Ευόσμου, από ένα διαφορετικό πόστο. Εκείνο που κυρίως με έκανε να πω το ναι είναι το πολύ καλό έμψυχο δυναμικό του τμήματος των κορασίδων, που θα είμαι υπεύθυνος, πάντα σε συνεργασία με τον πρώτο προπονητή της ομάδας τον κ. Ηλία Ζωλασταθιάδη>>.

Ως αθλητής ο Μποζίδης ξεκίνησε τη σπουδαία καριέρα του από τον Α.Ο. Ορεστιάδας, στον οποίο παρέμεινε μέχρι το 2001. Το 2001 αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή, όπου παρέμεινε για τρία χρόνια κατακτώντας το νταμπλ το 2002 και το Κύπελλο Ελλάδας το 2004. Την περίοδο 2004-05 αγωνίστηκε στη Νίκαια και το 2005 επέστρεψε στην Ορεστιάδα για ένα χρόνο. Την περίοδο 2006-07 φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ τη διετία 2007-09 αγωνίστηκε στην ιταλική Βίμπο Βαλέντια. Το 2009 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, από  τον οποίο ωστόσο αποτέλεσε παρελθόν λίγους μήνες αργότερα. Τη διετία 2010-12 αγωνίστηκε αρχικά με την ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς (2010-11) και έπειτα μ' αυτή του Ηρακλή (2011-12) για δεύτερη φορά, κατακτώντας και πάλι το νταμπλ του 2012. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η ΜΕΝΤ, ωστόσο το 2014 αποφάσισε να επιστρέψει για τρίτη χρονιά στον Ηρακλή. Την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στο Νέστορα. Ήταν για πολλά χρόνια διεθνής μετρώντας με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πάνω από εκατό συμμετοχές.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου