Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Ισοπαλία των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης με τον Εθνικό Κοζάνης στην πρεμιέρα της δεύτερης φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων Α'

Στον πρώτο τους αγώνα για τη δεύτερη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Χάντμπολ Όπεν Παγκορασίδων Α', το οποίο διεξάγεται στα Κλειστά Γυμναστήρια της Προσοτσάνης και του Νευροκοπίου, οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τον Εθνικό Κοζάνης με 13-13.


Oι αθλήτριες του Χρήστου Ποντισίδη και της Ειρήνης Φαλέκα προκρίθηκαν ως δεύτερες από τον Η' όμιλο στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης, καθώς στην πρώτη φάση ηττήθηκαν με 21-20 από την RK Taurunum Beograd και επικράτησαν με 19-14 του Πανοράματος.

Στην πρεμιέρα της δεύτερης φάσης οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης αναδείχθηκαν ισόπαλες με 13-13 με τον Εθνικό Κοζάνης, ενώ σήμερα στις 11:00 θα αντιμετωπίσουν το Καματερό και την Παρασκευή στη 13:00 την Προσοτσάνη.

Στον άλλο όμιλο της προημιτελικής φάσης θα κοντραριστούν οι Ο.Φ.Νέας Ιωνίας, Φαίακας Κέρκυρας, Πυλαία και RK Taunurm Beograd. Eπίσης, για τις θέσεις 9-16 σχηματίστηκαν οι εξής όμιλοι: ΠΑΣ Φιλώτας, Φίλιππος, Γιαννιτσά και Πανόραμα (πρώτος όμιλος), Αρίων, Νευροκόπι, Ορφέας και Καπανδρίτι (δεύτερος όμιλος) και Προσοτσάνη Β', Κορυδαλλός, Ζεφύρι, Φέρωνας και Νίκαια (τρίτος όμιλος).

Στην τρίτη φάση  για τις θέσεις 1-8 θα παίξουν ημιτελικούς χιαστί την Παρασκευή το απόγευμα μόνο οι τέσσερις πρώτες ομάδες δηλαδή ο Ο.Φ.Ν.Ι. με το Καματερό και η Προσοτσάνη με τον Φαίακα Κέρκυρας. Από τις θέσεις 5-16 παίζουν αγώνες κατάταξης (κάποιους Παρασκευή απόγευμα και κάποιους Σάββατο πρωί) με τον αντίστοιχο από τον άλλο όμιλο, δηλαδή η Πυλαία με την Κοζάνη, η RK Taurunum Beorgrad με τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, ο ΠΑΣ Φιλώτας με τον Αρίωνα και ο Φίλιππος με το Νευροκόπι. Σ' αυτή την περίπτωση οι τέσσερις πρώτοι θα παίξουν συνολικά επτά παιχνίδι και οι 5-21 έξι παιχνίδια η κάθε ομάδα. Το Σάββατο το πρωί θα διεξαχθούν ο μεγάλος και ο μικρός τελικός της διοργάνωσης και στις 14:00 θα πραγματοποιηθούν η τελετή λήξης και οι απονομές.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου