Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Διακρίσεις για τον Ο.Ε.Γ.Α. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων

Με αξιόλογες διακρίσεις και έξι μετάλλια επέστρεψε στην Αλεξανδρούπολη η αποστολή του Ο.Ε.Γ.Α., που συμμετείχε στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων-Παγκορασίδων (Β'-Δ' Περιφερειών), το οποίο διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στην αίθουσα <<Ιωάννης Μελισσανίδης>> στο Εθνικό Γυμναστήριο της Μίκρας Θεσσαλονίκης.


Συγκεκριμένα, ο Άγγελος Καραξάνης κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο άλμα, το χάλκινο μετάλλιο στο δίζυγο ανδρών και στον ίππο με λαβές και κατέλαβε την τέταρτη θέση στο σύνθετο ατομικό στην Δ2 κατηγορία, ο Βασίλης Κολομπρατσίδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους κρίκους και ο Νίκος Κόσογλου το αργυρό μετάλλιο στο άλμα.



Μετά από τρία χρόνια δημιουργείται ξανά αγωνιστική ομάδα αγοριών και μία καλή βάση για το μέλλον. Η ομάδα, αποτελούμενη από τους Άγγελο Καραξάνη, Βασίλη Κολομπρατσίδη, Νικόλαο Κόσογλου, Ηλία Ιωσηφίδη, Αλέξανδρο Μπανταλίδη και Μάρκο Ποπιτσένκο κατέλαβε την πέμπτη θέση στο σύνθετο ατομικό.

Η ομάδα των κοριτσιών έδειξε με την αξιόλογη εμφάνισή της ότι είναι υπολογίσιμη δύναμη, η οποία μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα, ξεπερνώντας ακόμα και τους δυσμενείς παράγοντες που δημιουργούνται.

Συγκεκριμένα, η ομάδα των κοριτσιών αποτελούμενη από τις Άννα Καραμπατζάκη, Μαρηλία Πετροπούλου, Ελπίδα Παππού, Δέσποινα Σεφερειάδου, Έλενα Μπαφατάκη, Βαλασία Βασιλακάκη και Λαμπριάνα Βουλγαράκη, κατέλαβε την πέμπτη θέση σε σύνολο δεκαοκτώ συλλογών.

Σε ατομικό επίπεδο η Άννα Καραμπατζάκη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα, η Ελπίδα Παππού κατέλαβε την τέταρτη θέση στο άλμα και την έκτη στο δίζυγο και η Ελένη Μπαφατάκη την όγδοη θέση στο δίζυγο.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου