Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Αρχίζει το Βαλκανικό Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου στην Αλεξανδρούπολη

Αρχίζει το απόγευμα της Παρασκευής το Βαλκανικό Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου, το οποίο διοργανώνεται από τον Αθλητικό Όμιλο Θράκης, σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο <<Φώτης Κοσμάς>> της Αλεξανδρούπολης.


Στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος η Μεικτή Θράκης, η οποία θα αποτελείται από αθλήτριες του Αθλητικού Ομίλου Θράκης, της Ροδόπης '87, της Βασίλισσας της Θράκης, των Αμαζόνων Δράμας και της Πανσερραϊκής, ο ΠΑΟΚ, όπως επίσης και ομάδες από τη Βουλγαρία (FC OLYMPIA SOFIA), τη Ρουμανία (CS NAVOBI IASI) και τη Σερβία (ZFK MASINAC NIS).

Η Μεικτή Θράκης θα απαρτίζεται από τις εξής αθλήτριες: Δήμητρα Σεβδαλή, Γιώτα Καργιώτη, Άννα Φώτη, Βαρβάρα Ντεφίδου (Αθλητικός Όμιλος Θράκης), Μαρία Ζαχαριά, Σωτηρία Γιαμπούρη, Κατερίνα Λισγάρα, Έρικα Τσουκαλά, Βίκυ Περιβολοπούλου, Ανθούλα Πατεράκη (Ροδόπη '87), Ζωή Βλάχου, Ελισάβετ Ναλμπάντη, Ευαγγελία Κατσαρού, Σέβη Μετοικίδου, Σοφία Ευθυμιάδου, Τασία Λαζαρίδου (Βασίλισσα Θράκης), Eιρήνη Κισούδη, Σοφία Κεραμυδά, Γεωργία Μαλισιώρα (Αμαζόνες Δράμας).

Δεκαοκτώ αξιολογημένοι διαιτητές της ΕΠΣ Έβρου θα διευθύνουν τους αγώνες του τουρνουά. Πρόκειται για τους κ. Βασιλόπουλο, Κίτσο, Τερζόπουλο, Κυριαζίδη, Θάνο, Παλαιοπάνη, Σιβούδη, Τουτζιαράκη, Σαμουρκασίδη, Ουζουνίδη, Δερμεντζόγλου, Σταφυλά, Σιδηρόπουλο, Κωνσταντάκη, Τρύπη, Σημίδη, Καραϊσκο και Σουμάκα.

To πρόγραμμα των αγώνων της διοργάνωσης έχει ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
17:00 ZFK MASINAC NIS-CS NAVOBI IASI
19:00 ΠΑΟΚ-ΟLYMPIA SOFIA

ΣΑΒΒΑΤΟ
09:30 ΟLYMPIA SOFIA-ΜΕΙΚΤΗ ΘΡΑΚΗΣ
11:30 CS NAVOBI IASI-ΠΑΟΚ
19:00 ΜΕIKTH ΘΡΑΚΗΣ-ΖFK MASINAC NIS

ΚΥΡΙΑΚΗ
11:00 MIKΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
19:00 MEΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου