Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Στη Μitteldeutschland ο Κώστας Δαλακούρας!

Την απόκτηση του 26χρονου ακραίου Κώστα Δαλακούρα από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης η Chemie Volley Mitteldeutschland, η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος!


O Kώστας Δαλακούρας αγωνιζόταν από το ξεκίνημα της καριέρας του μέχρι σήμερα στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης φτάνοντας το 2014 στους τελικούς της Volleyleague με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, το 2015 στον τελικό του Λιγκ Καπ και πάλι κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ τις δύο τελευταίες σεζόν έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ απέναντι στη Μπενφίκα.

Η σχετική ανακοίνωση της γερμανικής ομάδας αναφέρει: <<Μετά τον Αρτούρ Αουγκούστιν οι ''Πειρατές'' ανακοίνωσαν σήμερα τη δεύτερη μεταγραφή τους. Ο Κωνσταντίνος Δαλακούρας θα είναι από τον Ιούλιο παίκτης της ομάδας.

Τα προηγούμενα οκτώ χρόνια ο Κώστας Δαλακούρας (καλείται επίσης ''Κώστας'') έπαιξε στη χώρα του με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο 26χρονος συγκέντρωσε σ' αυτό το χρονικό διάστημα πολλές εμπειρίες, προκρίθηκε με την ομάδα του το 2014 στον τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος, το 2015 στον τελικό του Λιγκ Καπ, και τις δύο τελευταίες σεζόν έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του CEV Challenge Cup.

Tην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Δαλακούρας θα πάρει τη θέση του Ραμόν Μαρτίνεζ Γκιόν. Ο Γκιόν αντίθετα δε θα αγωνίζεται πια στο μέλλον για τους ''Πειρατές''>>.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου