Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Aποκλείστηκαν με τέσσερις ήττες οι Μίνι Παίδες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής οι αγώνες στους τέσσερις από τους πέντε ομίλους της τρίτης φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μίνι Παίδων και έγιναν γνωστές οι οκτώ από τις δέκα ομάδες, που προκρίθηκαν στην τελική φάση της διοργάνωσης, η οποία θα διεξαχθεί από τις 15 μέχρι τις 17 Ιουλίου.


Οι Ν.Ο. Χανίων, Ν.Ο. Χίου, Ν.Ο. Βουλιαγμένης, Ν.Ο. Πατρών, ΠΑΟΚ, Α.Σ. Απόλλο, Ολυμπιακός, Ν.Ε. Λάρισας είναι οι οκτώ ομάδες, που εξασφάλισαν την πρόκρισή τους από τους τέσσερις ομίλους, ενώ οι αγώνες στον εναπομείναντα τρίτο όμιλο Αττικής μεταξύ του Πανιωνίου, του ΠΑΟΚ, της Α.Ε. Χαϊδαρίου, του Εθνικού και του Νηρέα Γέρακα θα πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή, οπότε και θα συμπληρωθεί η δεκάδα της τελικής φάσης.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης συμμετείχε στον τέταρτο όμιλο, οι αγώνες του οποίου διεξήχθησαν στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης. Οι νεαροί αθλητές της ομάδας της Αλεξανδρούπολης ολοκλήρωσαν την εντυπωσιακή τους πορεία στη διοργάνωση, καθώς αντιμετώπισαν ισχυρούς αντιπάλους και συγκεκριμένα τον ΠΑΟΚ, τον Α.Σ. Απόλλο, τον Πανσερραϊκό και την ΕΑΤΕΚ, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν τέσσερις ήττες σε ισάριθμους αγώνες και να αποκλειστούν από την τελική φάση της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ηττήθηκε με 22-2 από τον ΠΑΟΚ, με 11-6 από τον Πανσερραϊκό, με 20-4 από τον Α.Σ. Απόλλο και με 9-3 από την ΕΑΤΕΚ.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα των αγώνων στον όμιλο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και η τελική βαθμολογία του ομίλου έχουν ως εξής:
Πανσερραϊκός-Α.Σ. Απόλλο 4-12
ΠΑΟΚ-ΕΑΤΕΚ 21-4
ΕΑΤΕΚ-Πανσερραϊκός 4-11
Εθνικός Αλεξανδρούπολης-ΠΑΟΚ 2-22
Α.Σ. Απόλλο-ΕΑΤΕΚ 18-5
Πανσερραϊκός-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 11-4
Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Α.Σ. Απόλλο 4-20
ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός 5-0 α.α.
ΕΑΤΕΚ-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 9-3
Α.Σ. Απόλλο-ΠΑΟΚ 0-15

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.ΠΑΟΚ 12
2.Α.Σ. Απόλλο 9
--------------------------
3. Πανσερραϊκός 5*
4. ΕΑΤΕΚ 3
5. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0
*Ο Πανσερραϊκός έχει ένα μηδενισμό και αφαίρεση ενός βαθμού.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου