Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Οι συμμετοχές των σωματείων του Έβρου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παμπαίδων και Παγκορασίδων

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α' (για αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 14 και 15 ετών) θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο σε δύο ομίλους.


Στο Δημοτικό Στάδιο της Καβάλας ''Ανθή Καραγιάννη'' θα διεξαχθεί ο βόρειος όμιλος, όπου θα λάβουν μέρος αθλητές και αθλήτριες σωματείων από τις Ενώσεις Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, της Θεσσαλονίκης, της Κεντρικής Μακεδονίας, της Δυτικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, της Ηπείρου, της Κέρκυρας, της Αιτωλοακαρνανίας, της Ευρυτανίας, της Φθιώτιδας και της Φωκίδας.

Όσον αφορά τα σωματεία του Έβρου, ο Πολυνίκης Ορεστιάδας θα λάβει μέρος στους αγώνες με την Αποστολία Τσομπανίδου στα 80μ. Παγκορασίδων και τον Γεώργιο Ματζαρίδη στα 300μ. των Παμπαίδων.


Από τον Πρωτέα Αλεξανδρούπολης θα δώσουν το ''παρών'' ο Χρήστος Κανοτζιάν στη δισκοβολία, ο Μιχαήλ Παρσαλίδης στα 3000μ., ο Χρήστος Κωνσταντινίδης στο ακόντιο Παμπαίδων, ενώ στις Παγκορασίδες θα αγωνιστούν η Τσιαρδάκα Ραφαηλία στο άλμα επί κοντώ, η Ιωάννα Καλομπρατσίδου στο άλμα εις μήκος και η Βάϊα Πεταλωτή στη δισκοβολία.


Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα εκπροσωπηθεί από τις Κωνσταντίνα Αμπράζη και Ευαγγελία Θεοδοσίου στον ακοντισμό, την Ευθυμία Τσακίρη στη δισκοβολία των Παγκορασίδων και το Δημήτρη Ναλμπάντη στα 3000μ. Παμπαίδων, ενώ ο Μιχαήλ Τσολάκης του Αθλητικού Ομίλου Θράκης θα αγωνιστεί στη σφαιροβολία.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου