Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Πρόταση του Συνδέσμου Προπονητών Έβρου για διεξαγωγή του ''Ευ Αγωνίζεσθαι'' σε δύο ομίλους

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Έβρου απέστειλε αίτημα προς τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Έβρου, κ. Χρήστο Καραβασίλη, με το οποίο ζητεί την ανάληψη του εκπαιδευτικού πρωταθλήματος υποδομών ''Ευ Αγωνίζεσθαι'' από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου και τη διεξαγωγή του σε δύο ομίλους.


Ο Σύνδεσμος Προπονητών Έβρου υιοθέτησε την πρόταση του Ηρακλή Σαγήνης, ο οποίος προ ημερών είχε ζητήσει τη διεξαγωγή της συγκεκριμένης διοργάνωσης και στο Βόρειο Έβρο.

Αναλυτικά, η πρόταση του Συνδέσμου Προπονητών Έβρου έχει ως εξής: <<Mετά την επιτυχημένη, επί μία πενταετία διοργάνωση του άτυπου μίνι εκπαιδευτικού πρωταθλήματος υποδομών ''ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ'', με τη συμμετοχή 600 και πλέον παιδιών ακαδημιών του Νομού μας, ηλικίας 6-10 ετών (για τις κατηγορίες ΜΠΑΜΠΙΝΙ, ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ ΚΑΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ) και την παρακολούθηση από πλήθος γονέων, παρακαλούμε όπως εξετάσετε το αίτημά μας, αναφορικά με την ανάληψη από την ΕΠΣ Έβρου του εξαίρετου αυτού εκπαιδευτικού πρωταθλήματος υποδομής ''ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ'', από την αθλητική περίοδο 2016-2017.
Στόχος της συγκεκριμένης πρότασης είναι η από κοινού προσπάθεια στην ουσιαστική και σε βάθος ανάπτυξη του ποδοσφαίρου υποδομής, παράλληλα με την καλλιέργεια ενός αθλητικού και εκπαιδευτικού πλαισίου που θα προάγει ουσιαστικά το ''ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ'' και το ποδόσφαιρο υποδομής στο Νομό μας.
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ:
-ΕΝΑΡΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2016-2017 ΣΕ ΔΥΟ (2) ΦΑΣΕΙΣ: (Α'΄) ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 & (Β) ΦΑΣΗ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΑΡΤΙΟΣ-ΜΑΪΟΣ 2017 (ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ 28 ΜΑΪΟΥ 2017)
-ΤΜΗΜΑΤΑ: ΚΑΤ. ΜΠΑΜΠΙΝΙ-ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ & ΤΖΟΥΝΙΟΡ
-ΟΜΙΛΟΙ <<ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ>> (2):
1. NOTIOΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
Α) Θράκη Φερών
Β) Απαλού-Ολυμπιακός
Γ) Α.Ο. Μαϊστρος
Δ) Α.Ο. Καππαδοκών
Ε) Α.Ο. Ποντιακός
ΣΤ) ΜΓΣ Εθνικός Αλεξ/πολης
Ζ) Ι-SOCCER
2. ΒΟΡΕΙΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
A) Aκαδημία Τυχερού
Β) Α.Σ. Έβρος Σουφλίου
Γ) Α.Ε. Διδυμοτείχου
Δ) ΠΑΟΚ Ισαακίου
Ε) ΜΓΣ Ορέστης Ορεστιάδας
ΣΤ) Ηρακλής Σαγήνης
Ζ) Ένωση Οινόης
Η) Ορφέας Δικαίων
Θ) Κυπρίνος
Ι) Α.Ο.Νέας Βύσσας Ορεστιάδας
-Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ, ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ,ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ κ.α. ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΟΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΩΝ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΕΤΗ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ (ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ)
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση (τηλ. 6934640635, κ. Παπαπαντελής Νικήτας)
Για το Δ.Σ. Συνδέσμου Πτυχιούχων Προπονητών Ποδοσφαίρου Έβρου
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΣΤΙΚΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                          ΠΑΠΑΠΑΝΤΕΛΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ>>.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου