Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Δύο μετάλλια ο Πρωτέας Αλεξανδρούπολης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παμπαίδων-Παγκορασίδων!

Ολοκληρώθηκαν το Σαββατοκύριακο στο Δημοτικό Στάδιο ''Ανθή Καραγιάννη'' της Καβάλας οι αγώνες του βορείου ομίλου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων-Παγκορασίδων, όπου έλαβαν μέρος αθλητές και αθλήτριες σωματείων από τις Ενώσεις Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, της Θεσσαλονίκης, της Κεντρικής Μακεδονίας, της Δυτικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, της Ηπείρου, της Κέρκυρας, της Αιτωλοακαρνανίας, της Ευρυτανίας, της Φθιώτιδας και της Φωκίδας.


Από τα σωματεία του Έβρου συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, τον Πρωτέα Αλεξανδρούπολης, τον Αθλητικό Όμιλο Θράκης και τον Πολυνίκη Ορεστιάδας σημειώνοντας αξιόλογες διακρίσεις και αφήνοντας με την αγωνιστική τους παρουσία πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Κωνσταντινίδης του Πρωτέα Αλεξανδρούπολης κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό με 53.53μ.και ο Χρήστος Κανοτζιάν επίσης του Πρωτέα Αλεξανδρούπολης τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στη δισκοβολία με 48.85μ. Η Ραφαηλία Τσιαρδάκα του Πρωτέα Αλεξανδρούπολης έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο επί κοντώ, αλλά τελικά κατέλαβε την τέταρτη θέση με 2.90μ., καθώς η Τζεμαλάι του Ηρακλή σημείωσε την ίδια επίδοση αλλά με λιγότερες προσπάθειες.


Η Κωνσταντίνα Αμπράση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης κατέκτησε την τέταρτη θέση στον ακοντισμό με 34.78μ. και η Ευαγγελία Θεοδοσίου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης την όγδοη θέση στο ίδιο αγώνισμα με 29.20μ. Η Ευθυμία Τσιακίρη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης κατέλαβε την πέμπτη θέση στη δισκοβολία με 28.10μ. και η Βάϊα Πεταλωτή του Πρωτέα Αλεξανδρούπολης την έβδομη θέση στο ίδιο αγώνισμα με 28.53μ.Ο Μιχαήλ Παρσαλίδης του Πρωτέα Αλεξανδρούπολης κατέκτησε την πέμπτη θέση στα 3.000 μ. με 10:24.73 και ο Δημήτρης Ναλμπάντης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης την έβδομη θέση στο ίδιο αγώνισμα με 10:52.41. O Mιχαήλ Τσολάκης του Α.Ο. Θράκης αναδείχθηκε έβδομος στη σφαιροβολία με 12.49μ.

Η Ιωάννα Καλομπρατσίδου του Πρωτέα Αλεξανδρούπολης δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του μήκους, καθώς κατέλαβε την 16η θέση στο αγώνισμα με 4.68μ. Επίσης και οι δύο αθλητές του Πολυνίκη Ορεστιάδας δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για τους τελικούς των αγωνισμάτων τους, καθώς η Αποστολία Τσομπανίδου κατέλαβε την 23η θέση στα 80μ. με 11.43 και ο Γεώργιος Μαντζαρίδης την 11η θέση στα 300μ. με 41.07μ.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου