Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Μία μεταγραφή και τρεις αποδεσμεύσεις στην Α.Ε.Κ. Έβρου

Την πρώτη της μεταγραφή για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπως και τρεις αποδεσμεύσεις, ανακοίνωσε η Α.Ε.Κ. Έβρου.


Η Α.Ε.Κ. Έβρου προχώρησε στην απόκτηση του αριστερού μπακ, Σωτήρη Τερζή από την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου, ο οποίος αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.




Από την άλλη πλευρά, ο μονοετής δανεισμός του μέσου Δημητρίου Χαρμπή από την Αναγέννηση Λιμεναρίων ολοκληρώθηκε με τον ποδοσφαιριστή να επιστρέφει στην ομάδα της Θάσου. Παρελθόν για την Α.Ε.Κ. Έβρου αποτελούν επίσης οι Φίλιππος Κατσαντούρας και Κωνσταντίνος Γεωργίου, οι οποίοι διετέλεσαν αρχηγοί στην ομάδα.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της Α.Ε.Κ. Έβρου για την απόκτηση του Τερζή αναφέρει: <<Η Α.Ε.Κ. Έβρου ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σωτηρίου Τερζή, ο οποίος ταυτίστηκε με το φετινό μας στόχο.
Ο Σωτήρης θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά φορώντας το Νο 7 στην φανέλα της αγαπημένης μας Ομάδας.
Η Α.Ε.Κ. Έβρου ευχαριστεί την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου για την ολοκλήρωση της μεταγραφής>>.

Η ανακοίνωση της Α.Ε.Κ. Έβρου για την αποδέσμευση του Χαρμπή αναφέρει: <<Η Α.Ε.Κ. Έβρου τηρώντας στο ακέραιο το λόγο της, ανακοινώνει την λήξη του δανεισμού του ποδοσφαιριστή Δημητρίου Χαρμπή και την επιστροφή του στην Αναγέννηση Λιμεναρίων Θάσου. Ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή τη συμφωνία και εύχεται την άνοδο στην ομάδα της Αναγέννησης Λιμεναρίων.
Για την ιστορία ο Δημήτριος Χαρμπής αγωνίστηκε με την φανέλα της Ομάδας μας σε 21 παιχνίδια πρωταθλήματος και σε ένα αγώνα κυπέλλου (1870 λεπτά).
Σκόραρε 6 φορές
Δέχθηκε 3 κίτρινες και 1 κόκκινη
Καθώς και διατέλεσε και μια αγωνιστική Αρχηγός
*Καλή συνέχεια Δημήτρη Χαρμπή και το πλοίο εμείς θα βουλιάξουμε στην Κεραμωτή!!!>>.

Η ανακοίνωση της Α.Ε.Κ. Έβρου για την αποδέσμευση των Κατσαντούρα και Γεωργίου αναφέρει: <<
Η Α.Ε.Κ. Έβρου ανακοινώνει την αποδέσμευση των παρακάτω ποδοσφαιριστών: Φίλιππος Κατσαντούρας, Κωνσταντίνος Γεωργίου. Τους ευχαριστεί για την αγάπη και το πάθος που έδειξαν αγωνιζόμενοι και οι δύο φορώντας το περιβραχιόνιο του Αρχηγού της αγαπημένης μας Ομάδας, καθώς και τους εύχεται καλή συνέχεια με επιτυχίες στην επόμενη επιλογή τους>>.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου