Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Στον ΟΦΗ ο Κομεσίδης

Την απόκτηση του Αλεξανδρουπολίτη δεξιού μπακ Δημήτρη Κομεσίδη ανακοίνωσε ο ΟΦΗ. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο Κομεσίδης ήρθε σε προφορική συμφωνία με την ομάδα της Κρήτης και εντός των ημερών θα μεταβεί στο Ηράκλειο, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα.


Ο Κομεσίδης έχει φορέσει τη φανέλα της ΠΑΕ Θράκης, του Παναιτωλικού, της Ξάνθης και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Λάρισα, με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στη Superleague.

Η σχετική ανακοίνωση του ΟΦΗ αναφέρει: <<Tην τρίτη του μεταγραφή, ανακοίνωσε ο ΟΦΗ. Μετά τους Δημήτρη Μάνο και Μάριο Ογκμπόε ανακοίνωσε και την συμφωνία με τον Δημήτρη Κομεσίδη. Σε προφορική συμφωνία με τον 28χρονο αμυντικό  Δημήτρη Κομεσίδη ήρθε ο ΟΦΗ. Ο Κομεσίδης αναμένεται τις επόμενες μέρες στο Ηράκλειο για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον ΟΦΗ. Ο Δημήτρης Κομεσίδης γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 1988 στην Αλεξανδρούπολη. Έχει αγωνιστεί σε Λάρισα, Ξάνθη, Παναιτωλικό, Ένωση Θράκης. Η θέση του είναι δεξιός μπακ, ενώ μπορεί να παίξει και σαν κεντρικός αμυντικός. Ο ΟΦΗ προχωράει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό και αναμένονται και άλλες ανακοινώσεις παικτών, που είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την κρητική ομάδα. Να σημειωθεί ότι στον ΟΦΗ έχουν ανανεώσει και θα βρίσκονται στο ρόστερ της Football League οι Νάστος, Μπουρσέλης, Κοιλιάρας, Μπολάκης, Κιάσσος, Δερμιτζάκης, Φουκαράκης, Φαζός>>.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου