Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Στο ΕΗF Cup o Σπάρτακος της Κεπεσίδου, εκτός Τσάλεντζ Καπ ο ΠΑΟΚ του Αραμπατζή

Με πέντε ομάδες θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν, καθώς ολοκληρώθηκε η εσωτερική διαδικασία δηλώσεων συμμετοχής των σωματείων στις διοργανώσεις της EHF μέσω της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος.


Στους Άνδρες ο πρωταθλητής Φίλιππος Βέροιας δε δήλωσε συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα λάβει μέρος στο EHF Cup, όπως και ο Διομήδης Άργους ως δευτεραθλητής Ελλάδας. Στο Τσάλεντζ Καπ θα αγωνιστούν ο ΑΣΕ Δούκα ως φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας και ο ΙΕΚ Ξυνή Δικέας ως τέταρτος της τελικής κατάταξης, μετά την άρνηση συμμετοχής του τρίτου της κατάταξης, ΠΑΟΚ του Αραμπατζή.

Στις Γυναίκες ο ΟΦ Νέας Ιωνίας της Μάγδας Κεπεσίδου θα λάβει μέρος στο EHF Cup, ενώ αρνήθηκαν να λάβουν μέρος στη διοργάνωση ο δευτεραθλητής Ελλάδας ΠΑΟΚ, καθώς και στο Τσάλεντζ Καπ η τρίτη της κατάταξης, Αναγέννηση Άρτας και ο τέταρτος Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών.

Η συμμετοχή των ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης θα οριστικοποιηθεί και τυπικά μετά την κατάθεση των σχετικών εγγράφων στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία με καταληκτική ημερομηνία τη Δευτέρα 4 Ιουλίου.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου