Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

H Σιδηροπούλου στην Προεθνική Παγκορασίδων!

Μετά τη λήξη του Διακλιμακιακού Κοριτσιών επιλέχθηκαν οι αθλήτριες της Προεθνικής Παγκορασίδων, η οποία θα προετοιμαστεί στο Μουζάκι εν όψει της συμμετοχής της στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί από τις 13 μέχρι τις 17 Ιουλίου στο Κazanlak της Βουλγαρίας.


Η Μαρία Σιδηροπούλου των Αμαζόνων Μαΐστρου βρίσκεται μεταξύ των αθλητριών, που θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους υπό τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού Προπονητή κ. Γκούντα και του συνεργάτη του κ. Ανέστη Γιαννακόπουλου. 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μία ακόμη αθλήτρια των Αμαζόνων, η Ηλιάνα Ζυγερίδου συμμετείχε στη μέχρι τώρα προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Διακλιμακιακό Κοριτσιών.

Αναλυτικά οι αθλήτριες, που κλήθηκαν στην Προεθνική Παγκορασίδων, είναι οι εξής: Τσιγκαροπούλου (Πιερικός Κατερίνης), Παπαδοπούλου (Ηρακλής Γέφυρας), Μπαλογιάννης (Αστέρας Σίνδου), Παπαδοπούλου (Αραφην), Μπόκη, Πετρουγάκη, Χατζηγρηγορίου (ΓΣ Ηλιούπολης), Σιδηροπούλου (Αμαζόνες Μαΐστρου), Αντύπα, Περτινόλη (Ναύαρχος Βότσης), Κουμπούρα (Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός),  Κυπαρίσση (Αρχέλαος Κατερίνης), Ευθυκράτη (ΑΟ Χρυσούπολης), Αλμπάνη (ΑΓΟΓ Ευρυάλη), Γιαννοπούλου (Αιξωνη), Κατσαρού-Λαβέρ (Ομόνοια Ναυπάκτου), Αρμούτση (Προμηθέας Πυλαίας), Ζαχαροπούλου (Φοίβος Μελισσίων), Βενέτη (Θέτις Βούλας), Σούλη (Γαίας Σπάτων).

Η Εθνική θα αγωνιστεί στο δεύτερο όμιλο του Βαλκανικού πρωταθλήματος με αντιπάλους τη Σερβία και τη Ρουμανία, ενώ στον πρώτο όμιλο μετέχουν οι Τουρκία, το Κόσοβο, το Μαυροβούνιο και η Βουλγαρία.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου