Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Kεπεσίδου και Σιαρβαρλή στην Εθνική Νεανίδων Κ16 για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Mπιτς Χάντμπολ!

Ξεκίνησε την Παρασκευή στο ανοικτό γήπεδο μπιτς χάντμπολ του κολλεγίου Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη η προετοιμασία της Εθνικής Νεανίδων Κ-16 εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπιτς Χάντμπολ, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 7-11 Ιουλίου στην Πορτογαλία.


Οι Νικολίνα Κεπεσίδου και Μαριάννα Σιαρβαρλή των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης επιλέχθηκαν ανάμεσα σε σαράντα και πλέον αθλήτριες και συμπεριλήφθηκαν στην τελική δεκάδα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, που θα λάβει μέρος στη διοργάνωση.

Αναλυτικά, οι αθλήτριες που κλήθηκαν στην Εθνική Νεανίδων Κ-16 για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι οι εξής: Αρβανίτη, Χαραλαμπάκη, Κουκμίση, Κρίτζαλη (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Τογανίδου (Δράμα 1986), Τροχίδου (Μ. Αλέξανδρος), Κερλίδη (Φέρωνας), Σιαρβαρλή, Κεπεσίδου (Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης) και Σαμολαδά (Κιλκίς).

Η προετοιμασία της εθνικής ομάδας θα συνεχιστεί μέχρι τις 7 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αναχωρήσει για την Πορτογαλία για να λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και θα επιστρέψει στην Ελλάδα στις 11 Ιουλίου.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου