Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Koυμεντάκης: ''Θα παίξουμε για τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό''

Η Εθνική Ανδρών, στην οποία αγωνίζονται πέντε Εβρίτες, θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή στις 21:10 τη Σλοβενία στο δεύτερο ημιτελικό του φάιναλ φορ του τρίτου γκρουπ του World League, που θα διεξαχθεί στη Φρανκφούρτη.


Ο Εβρίτης ακραίος, Ραφαήλ Κουμεντάκης τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι η νίκη στο σημερινό αγώνα και η πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, ο Κουμεντάκης ανέφερε: <<Eίμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι και ευτυχισμένοι που βρισκόμαστε εδώ. Επιτέλους, η δουλειά και ο ιδρώτας που έχουμε ρίξει στο γήπεδο ανταμείβεται μ' αυτό το φάιναλ φορ. Θα παίξουμε για τη νίκη και θα διεκδικήσουμε την πρόκρισή μας στον τελικό.
Η Σλοβενία είναι μια ομάδα που πιέζει πολύ στο σερβίς, έχει εμπειρία σ' αυτά τα τουρνουά, έχει παίξει ευρωπαϊκό, έχει φτάσει μέχρι τον τελικό. Νομίζω ότι τέτοια παιχνίδια κρίνονται και στο ποιος το θέλει πιο πολύ και ποιος έχει προετοιμαστεί και έχει δουλέψει πιο σκληρά γι' αυτά τα συγκεκριμένα ματς. Σίγουρα ο παράγοντας τύχη και ο παράγοντας ποιος θα είναι στην ημέρα του παίζει και αυτός το ρόλο του, αλλά εμείς θα τα δώσουμε όλα και αν η Σλοβενία είναι καλύτερη τότε ας κερδίσει.
Πιστεύω ότι το θέλουμε αρκετά και μας παράγει το καλό το άγχος, το δημιουργικό. Θα παίξουμε το παιχνίδι στα ίσα όπως και στη Θεσσαλονίκη κι αν οι Σλοβένοι παρουσιαστούν λίγο χειρότεροι θα τους κερδίσουμε>>.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου