Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Κωνσταντινίδης, Α. Δαλακούρας και Σμιτ στην καλύτερη επτάδα της 2ης αγωνιστικής της Volleyleague

O Oρεστιαδίτης λίμπερο Δημήτρης Κωνσταντινίδης του ΠΑΟΚ, ο Αλεξανδρουπολίτης διεθνής ακραίος της Α.Ε. Κομοτηνής, Ανέστης Δαλακούρας και ο πρώην διαγώνιος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και νυν του Ολυμπιακού, Γκάβιν Σμιτ συμπεριλαμβάνονται στην καλύτερη επτάδα της δεύτερης αγωνιστικής της Volleyleague.


O Κωνσταντινίδης είχε ποσοστό 72% στην υποδοχή (33% άριστες) στην εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ επί της Α.Ε. Κομοτηνής με 3-2, ο Ανέστης Δαλακούρας σημείωσε είκοσι πόντους (με 17/37 επιθέσεις, τρία μπλοκ, 60% υποδοχή και 26% άριστες) και ο Σμιτ είκοσι δύο πόντους (με 20/34 επιθέσεις, έναν άσο και ένα μπλοκ) στην εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού.



ΜVP της αγωνιστικής αναδείχθηκε ο ακραίος του Παναθηναϊκού, Αλέξανδρος Ράπτης. Στην καλύτερη επτάδα της δεύτερης αγωνιστικής περιλαμβάνονται οι: Προύσαλης (Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015), Σμιτ (Ολυμπιακός), Κριστιάνο Ολιβέιρα (ΓΑΣ Παμβοχαϊκός), Ανέστης Δαλακούρας (ΜΓΣ Α.Ε. Κομοτηνή), Κωνσταντινίδης (ΠΑΟΚ), Γκλαντστόουν (ΓΑΣ Παμβοχαϊκός και Πετρέας (Ολυμπιακός).


Πηγή: www.volleyleague.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου