Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Ανοιχτό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό στη Ξάνθη

Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδας προκηρύσσει το Ανοιχτό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων 2018, το οποίο θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ <<Φίλιππος Αμοιρίδης>> της Ξάνθης το Σαββατοκύριακο 3-4 Νοεμβρίου (ώρα έναρξης 09:00 και για τις δύο ημέρες).


Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες, που είναι εγγεγραμμένοι και εγγεγραμμένες στους συλλόγους-μέλη της Ε.Λ.Ο.Τ. και συγκεκριμένα για τις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών οι αθλητές και οι αθλήτριες που έχουν γεννηθεί από το 2001 και κάτω, για τις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων οι αθλητές και οι αθλήτριες που γεννήθηκαν κατά τα έτη 2001, 2002 και 2003 και για τις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων οι αθλητές και οι αθλήτριες που έχουν γεννηθεί κατά τα έτη 2004, 2005, 2006 και 2007.
Οι αθλητές και οι αθλήτριες, που κατέχουν από ένα νταν και άνω (μαύρη ζώνη και άνω), θα κληρωθούν και θα αγωνιστούν ξεχωριστά και για τις τρεις ηλικιακές κατηγορίες. Οι αθλητές και οι αθλήτριες, που κατέχουν έγχρωμες ζώνες από έξι έως ένα κουπ (πράσινη ζώνη έως και μισή μαύρη ζώνη), θα κληρωθούν και θα αγωνιστούν ξεχωριστά και για τις τρεις ηλικιακές κατηγορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου