Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Χαραλαμπίδης: ''Ανάμεικτα συναισθήματα για τη δεύτερη θέση''

Οι Beach Βοys κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στο final-4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Handball, που διεξήχθη στον Κορινό της Πιερίας και ο Άκης Χαραλαμπίδης μίλησε <<Στα Γήπεδα του Έβρου>> για την εμπειρία του από το τουρνουά, τα συναισθήματά του από τη δεύτερη θέση και την εξέλιξη του αγώνα, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του για την προσπάθειά τους. Επίσης, απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να γνωρίσει το άθλημα και ανανέωσε το ραντεβού με το beach handball για τη νέα σεζόν.


Περίγραψε μου την εμπειρία σου από τη διοργάνωση, το επίπεδο των άλλων ομάδων, τα συναισθήματά σου για τη δεύτερη θέση και την εξέλιξη του αγώνα.

Το τουρνουά έγινε εκεί που πέρυσι κατακτήσαμε το πρωτάθλημα οπότε ήταν ευχάριστο για μας να βρισκόμαστε σ' αυτό το χώρο. Αντιμετωπίσαμε τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, ομάδες πολύ πιο έμπειρες από εμάς και με αθλητές υψηλού επιπέδου. Η δεύτερη θέση μας αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα γιατί από τη μία καταφέραμε να βρεθούμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό, αλλά από την άλλη δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Στον ημιτελικό πραγματοποιήσαμε καλή εμφάνιση και κερδίσαμε το παιχνίδι και στον τελικό χάσαμε στις λεπτομέρειες. Η εξέλιξη του τελικού ήταν συναρπαστική. Κερδίσαμε το πρώτο σετ με ένα γκολ διαφορά και στο δεύτερο χάσαμε με την ίδια διαφορά, αν και σκοράραμε στην τελευταία φάση του σετ, αλλά το τέρμα σωστά ακυρώθηκε από τους παρατηρητές, γιατί ήταν εκπρόθεσμο. Για ένα δευτερόλεπτο χάσαμε τη νίκη. Στη διαδικασία των shoot-out (πέναλτι) ηττηθήκαμε με 6-4.

Θα ήθελες να αφιερώσεις κάπου ή να ευχαριστήσεις κάποιον για τη δεύτερη θέση;

Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους και συμπαίκτες μου για την προσπάθεια, που κάναμε φέτος. Αποδείξαμε ότι είμαστε μια παρέα και ότι όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε. Ελπίζω του χρόνου να μπορώ να τους αφιερώσω το πρωτάθλημα.
Θα ήθελα επίσης να πω ότι το beach handball είναι ένα θεαματικό άθλημα που αναπτύσσεται συνεχώς και θέλω να προσκαλέσω τον κόσμο, που δε γνωρίζει γι' αυτό να του δώσει μια ευκαιρία. Είμαι σίγουρος ότι όποιος το μάθει, θα <<κολλήσει>>, όπως και εμείς. Να έχουμε υγεία και να επιστρέψουμε του χρόνου στα γήπεδα της άμμου.

Εμείς να συγχαρούμε τον Άκη Χαραλαμπίδη και τους Beach Bοys για την επιτυχία τους και να τους ευχηθούμε ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον!

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου