Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Κοιλιάρης: ''Αξέχαστες εμπειρίες σε Άλεξ και Εθνικό''

Ο Κυριάκος Κοιλιάρης επέστρεψε στην Κύπρο μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του και μίλησε <<Στα Γήπεδα του Έβρου>> για τις εμπειρίες και τις αναμνήσεις από την παρουσία του στο Άλεξ και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, για την κατάσταση στο ποδόσφαιρο του νομού, για τη συμμετοχή του Έβρου Σουφλίου και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στη Γ' Εθνική, όπως επίσης και για τους προσωπικούς του στόχους.


Ποιες είναι οι εμπειρίες και οι αναμνήσεις από την παρουσία σου στο Άλεξ και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης;

Ήταν και οι δύο αξέχαστες εμπειρίες. Αρχικά, στο Άλεξ, που ήταν η πρώτη μου ομάδα εδώ στην Ελλάδα, πέρασα μια αξέχαστη χρονιά, τερματίσαμε στη δεύτερη θέση πίσω από τον Ορέστη Ορεστιάδας. Οι άνθρωποι του Άλεξ αγαπούν αυτό που κάνουν και δίνουν όλη τους τη ψυχή. Είναι πάντα πρόθυμοι να σου λύσουν τυχόν προβλήματα, αλλά ίσως υστερούν λίγο σε θέμα εγκαταστάσεων. Όπως και να 'χει, εγώ πέρασα μια εξαιρετική χρονιά και αυτό που θυμάμαι ότι στα αποδυτήρια επικρατούσε ένα κλίμα, όπου ο κάθε ποδοσφαιριστής νοιαζόταν για το συμπαίκτη του αφήνοντας ζήλιες και αντιζηλίες στην άκρη. Επίσης, ο κυρ-Αντώνης είναι όλα τα λεφτά πιστεύω. Είναι το Α και το Ω σ' αυτή την ομάδα, χωρίς να θέλω να μειώσω τα υπόλοιπα μέλη και στελέχη της ομάδας. Τώρα για τον Εθνικό τι να πω! Ό,τι και να πω είναι λίγο και για τις δύο χρονιές. Τέλειες εγκαταστάσεις που δε συναντάς ούτε σε ομάδες της Superleague. Όσον αφορά την πρώτη χρονιά, αν δεν το ζήσει κάποιος, δε μπορεί να καταλάβει τί περάσαμε, τί κάναμε, γιατί ήμασταν το αουτσάϊντερ από τις ομάδες των μπαράζ και παρ' όλους τους τραυματισμούς που είχαμε, βγήκαμε πρώτοι χωρίς ήττα, με μία μόνο ισοπαλία και την καλύτερη επίθεση σ' όλη την Ελλάδα, αν δεν κάνω λάθος. Πρωτάθλημα, Κύπελλο, άνοδος. Με λίγα λόγια τυχεροί όσοι το ζήσαμε από κοντά. Την επόμενη χρονιά ξεκίνησε μια καινούργια ημέρα για το τμήμα ποδοσφαίρου του Εθνικού. Αρχικά ξεκινήσαμε πολύ καλά μπορώ να πω και η ομάδα έδειχνε πως αν δεν είχε κάποια θέματα απειρίας θα μπορούσε να χτυπήσει άνετα μια θέση στην τετράδα. Στη συνέχεια αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα, τα οποία έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για την πορεία της ομάδας, στα οποία δε θα ήθελα να σταθώ σε λεπτομέρειες. Όπως και να 'χει, εμείς σταθήκαμε στα πόδια μας και στο ύψος που μας αρμόζει, κρατήσαμε την ομάδα στην κατηγορία που αξίζει να αγωνίζεται για να ελπίζουν όλοι σε κάτι καλύτερο. Και πάλι αξέχαστες εμπειρίες, ταξίδια μέχρι και έξι ώρες, γήπεδα με χιλιάδες κόσμο στο ιστορικό τους, ομάδες με ιστορία στην πλάτη.

Ποια είναι η άποψή σου για την κατάσταση του ποδοσφαίρου στο νομό; 

Χρειάζεται να ανεβεί λίγο επίπεδο και να ασχοληθούν λίγο περισσότερο μ' αυτό. Να γίνουν λίγο περισσότερο ποδοσφαιρόφιλοι απ' όσο είναι.

Πώς κρίνεις την παρουσία του Έβρου Σουφλίου και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στη Γ' Εθνική; 

Άποψή μου είναι πως δε πρέπει να υπάρχει τόσο μεγάλος ανταγωνισμός ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά περισσότερη συνεργασία.

Ποιοι είναι οι επόμενοι στόχοι σου;

Να ασχοληθώ μ' αυτό που έχω σπουδάσει και παράλληλα να αγωνίζομαι στα γήπεδα.

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Κυριάκο Κοιλιάρη στους στόχους του!

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου