Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

O A.O. Oρεστιάδας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άρη

Ο Α.Ο. Ορεστιάδας αντιμετωπίζει τον Άρη στις 19:00 στη Μίκρα στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Volleyleague. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ. Δεληκωστίδης και Δανιηλίδου.



H oμάδα του Πλάμεν Κριστόφ, που προέρχεται από την πρώτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, φιλοδοξεί να διπλασιάσει τις επιτυχίες της απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία γνώρισε μεσοβδόμαδα την ήττα από το Φοίνικα στη Σύρο.

Ο ακραίος της Ορεστιάδας, Δημήτρης Ριζόπουλος, δήλωσε για τη σημερινή αναμέτρηση: <<Δουλέψαμε σκληρά με το νέο προπονητή και προσπαθούμε να μπούμε στη φιλοσοφία του. Ο Άρης έχει έμπειρους παίκτες που αντέχουν στην πίεση και γι' αυτό και εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να επιμείνουμε στην τακτική μας. Είμαι αισιόδοξος πως θα πάρουμε τη νίκη>>.

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Μέλκας, ανέφερε: <<Μετά τις δύο ήττες τα περιθώρια έχουν στενέψει. Δυστυχώς η εβδομάδα δεν πήγε καλά, καθώς είχαμε κουραστικό ταξίδι στη Σύρο και χάσαμε χρόνο για την προετοιμασία. Η Ορεστιάδα έρχεται ανεβασμένη και για όλους αυτούς τους λόγους πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να πάρουμε τη νίκη>>.

Από το 1998, οπότε καθιερώθηκε το νέο σύστημα καταγραφής πόντων οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 21 φορές, με τον Α.Ο. Ορεστιάδας να έχει σημειώσει 13 νίκες έναντι 8 του Άρη.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου