Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Μεγάλη συμμετοχή στη 2η ποδηλατοβόλτα ενάντια στη βία κατά των γυναικών

Περισσότεροι από 150 πολίτες όλων των ηλικιών συμμετείχαν στη 2η Ποδηλατοβόλτα, που ήταν αφιερωμένη στο κοινωνικό ζήτημα της βίας κατά των γυναικών και διοργανώθηκε χθες το βράδυ από το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με τους ποδηλάτες του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης.


Οι ποδηλάτες συγκεντρώθηκαν λίγο μετά τις 21.30 χθες το βράδυ στη στροφή του Πάρκου Προσκόπων στην Αλεξανδρούπολη και αφού φόρεσαν τα ενημερωτικά αυτοκόλλητα στις μπλούζες τους, ξεκίνησαν τις βόλτες τους στους δρόμους της πόλης. Οι συμμετέχοντες έκαναν μια ολιγόλεπτη στάση στο Β' ΚΑΠΗ, όπου λειτουργούν τα γραφεία του Συμβουλευτικού Κέντρου, ώστε να ενημερωθούν για τη δομή και τις υπηρεσίες που προσφέρει. Η ποδηλατοβόλτα ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ και οι συμμετέχοντες ανανεώσουν το ραντεβού για την τρίτη τους συνάντηση.

Τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ευχαριστούν τα μέλη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για τη συνεργασία τους, τα μέσα ενημέρωσης για την προβολή του ζητήματος και τους πολίτες της Αλεξανδρούπολης, που συμμετείχαν στη ποδηλατοβόλτα.

Να συγχαρούμε τους διοργανώτες και τους συμμετέχοντες για την αξιέπαινη κίνησή τους και να ευχηθούμε ανάλογες πρωτοβουλίες και στο μέλλον!

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου