Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Γκαράς: ''Πολύ σημαντική η συμμετοχή Εβριτών στην Εθνική''

Η Εθνική Ανδρών αντιμετωπίζει αύριο και μεθαύριο (20.30 το βράδυ) τη Λευκορωσία στα πλαίσια των υποχρεώσεών της για το European League και ο Ορεστιαδίτης διεθνής λίμπερο, Δημήτρης Γκαράς, μίλησε <<Στα Γήπεδα του Έβρου>> για τις δύο προσεχείς αναμετρήσεις, τις πιθανότητες πρόκρισης του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, τη συμμετοχή πολλών Εβριτών, ενώ έστειλε και μήνυμα στον κόσμο της Λαμίας να σταθεί στο πλευρό της Εθνικής.


Μετά τις δύο νίκες στην Κροατία αυξήθηκαν οι πιθανότητες πρόκρισης για την εθνική μας ομάδα. Τι θα πρέπει να προσέξετε για τους αγώνες με τη Λευκορωσία;

Βέβαια και αυξήθηκαν οι πιθανότητες αλλά αυτό δεν πρέπει να μας ξεγελά και να μας καθησυχάζει! Θέλει μεγάλη προσοχή. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, χωρίς να κάνουμε σχέδια για το μέλλον, και να έχουμε μία καλή πορεία για να έρθει η πρόκριση στους τελικούς! Η Λευκορωσία είναι μία ταλαντούχα ομάδα, άπειρη βέβαια αλλά με πολύ ταλαντούχους παίκτες! Δεν έχει κάνει ως τώρα καλά αποτελέσματα αλλά είναι μια ομάδα, που μπορεί να κάνει ζημιά, αν σε βρει χωρίς συγκέντρωση. Γι' αυτό πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας απόδοση, να είμαστε προσηλωμένοι και θα έρθει ένα ακόμα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Πώς σχολιάζεις την παρουσία πολλών Εβριτών στην Εθνική ομάδα;

Είναι πολύ σημαντικό να συμμετέχουμε στην Εθνική ομάδα και σε μεγάλα πρωταθλήματα αθλητές από τον Έβρο, γιατί ο Έβρος είναι η γενέτειρα του βόλεϊ. Έχει φοβερές ακαδημίες και έχει βγάλει από τους μεγαλύτερους αθλητές στην Ελλάδα! Συνεχίζουμε αυτή την πορεία των παλιών μεγάλων αθλητών και ευχόμαστε να συνεχίσουν τα σωματεία και οι ακαδημίες να δουλεύουν έτσι σωστά, ώστε να ακολουθήσουν κι άλλα παιδιά την ανάλογη πορεία!

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο της Λαμίας εν όψει των αγώνων με τη Λευκορωσία;

Έπαιζα τέσσερα χρόνια στη Λαμία. Έζησα τον κόσμο και τους φιλάθλους, οι οποίοι είναι πολύ ένθερμοι και ενθουσιώδεις! Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας και ειδικά στην Εθνική, η οποία είναι το αντιπροσωπευτικό κόσμημα του κάθε αθλήματος. Τους περιμένουμε όλους, έτσι ώστε με την υποστήριξή τους να μας δώσουν δύναμη και ενέργεια για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί δύο θετικά αποτελέσματα.

Να ευχηθούμε στο Δημήτρη Γκαρά και στην Εθνική καλή επιτυχία!

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου