Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Mεγάλες διακρίσεις για τον Εθνικό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παμπαίδων-Παγκορασίδων

Μεγάλες διακρίσεις σημείωσαν οι αθλητές και αθλήτριες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παμπαίδων-Παγκορασίδων (για παιδιά μέχρι 15 ετών), που διεξήχθη για το βόρειο όμιλο στα Γιαννιτσά.


Συγκεκριμένα, η Μαρία Ζουπίδου (αθλήτρια του Δημήτρη Τσιακυρούδη) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη δισκοβολία με βολή στα 34,63μ., ενώ κατέλαβε και την έβδομη θέση στη σφαιροβολία με 11.36μ. Η Κωνσταντίνα Αμπράζη (κόρη της πρωταθλήτριας Άννας Χωρινού, η οποία είναι και προπονήτριά της) ήταν τέταρτη στον ακοντισμό με 33,21μ., όπως επίσης τέταρτος (σε ισοβαθμία με το δεύτερο) ήταν ο αθλητής του Μανώλη Μητιλέτση, Αλέξανδρος Αλεξάκης, με 1.78μ. στο άλμα εις ύψος. Η Ελευθερία Σπουρίτα, που γυμνάζεται με το Μανώλη Μητιλέτση, ήταν ένατη στο πένταθλο με 2.990 βαθμούς, ενώ ένατη ήταν και η Χριστίνα Αλεξιάδη, αθλήτρια του Γιώργου Δαστερίδη, με χρόνο 13.54 στα 80μ. εμπόδια.



Να συγχαρούμε τους αθλητές και τις αθλήτριες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και να τους ευχηθούμε ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον!





Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου