Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Λίτσκας: ''Επέστρεψα στην ομάδα που με ανέδειξε''

O Γιώργος Λίτσκας μίλησε <<Στα γήπεδα του Έβρου>> για τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να επιστρέψει στον Έβρο Σουφλίου, τα συναισθήματά του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, τις πρώτες εντυπώσεις του από την ομάδα και την προετοιμασία, τους στόχους της φετινής σεζόν και το επίπεδο του πρωταθλήματος.


Ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποίους αποφάσισες να επιστρέψεις στον Έβρο Σουφλίου;
Μετά από το σοβαρό τραυματισμό που είχα στον Πανθρακικό, είπα πως θα πάω σε μια ομάδα, που θα με πιστεύει, θα μου δώσει παιχνίδια, τα οποία χρειάζομαι, και με σκληρή δουλειά να φτάσω ξανά ψηλά! Κι αυτή η ομάδα ήταν ο Έβρος Σουφλίου. Με ήθελε από την πρώτη στιγμή που έμεινα ελεύθερος.

Τα συναισθήματά σου μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής;
Πολύ ωραία! Χαίρομαι που γύρισα στην ομάδα που με ανέδειξε ως παίκτη και από τη μεριά μου θα δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ για να πετύχει τους στόχους της.

Οι πρώτες εντυπώσεις σου από την ομάδα και την προετοιμασία;
Θέλουμε δουλειά, είμαστε μια νέα ομάδα και με τον καιρό θα είμαστε καλύτεροι. Έχουμε παίκτες, που αγωνίζονται χρόνια στην κατηγορία, αλλά και αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές.

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας για τη φετινή σεζόν;
Πρώτος στόχος είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία.

Πώς κρίνεις το επίπεδο του πρωταθλήματος;
Πάρα πολύ καλό. Πιστεύω ότι φέτος θα είναι η καλύτερη χρονιά στη Γ' Εθνική με τον Άρη, τη Δόξα Δράμας, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, την Καβάλα, το Γάζωρο, που όλοι τους θα θέλουν να ανέβουν στη Football League.


Να ευχηθούμε στον Γιώργο Λίτσκα και τον Έβρο Σουφλίου καλή επιτυχία στους στόχους τους!



Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου