Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Ήττα για τον Εθνικό από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή

Στο πρώτο φιλικό παιχνίδι στα πλαίσια της προετοιμασίας του, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης γνώρισε αναμενόμενη ήττα με 5-1 από τον Πανθρακικό στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και ο κόσμος, που βρέθηκε στο γήπεδο, στήριξε την προσπάθεια για την ενίσχυση των <<Παιδικών Χωριών SOS Θράκης>>.



Η ομάδα της Κομοτηνής άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό με ψηλοκρεμαστό σουτ του νεοαποκτηθέντος Χαβίτο. Δύο λεπτά αργότερα ο Τζάνης με σουτ από το ύψος του πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Στο 33' ο Εθνικός μείωσε σε 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σιμιτσάκη, αλλά στο 40' ο Χαβίτο με εκτέλεση φάουλ έδωσε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων στον Πανθρακικό.

Στην επανάληψη οι προπονητές των δύο ομάδων έκαναν συνεχώς αλλαγές δοκιμάζοντας πρόσωπα και σχήματα, προκειμένου να διαπιστώσουν την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους. Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος σημειώθηκε από τους γηπεδούχους με το σουτ του Χασομέρη, το οποίο απέκρουσε σε κόρνερ ο Σιριτούδης. Τρία λεπτά αργότερα ο Ροτζέριο έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στο δοκάρι και στο επόμενο λεπτό ο Τζάνης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1. Στο 82' ο Χασομέρης διαμόρφωσε το τελικό 5-1. 

Πανθρακικός (Μάνουελ Ρόκα): Αθανασιάδης (46' Πασχαλάκης), Μελίσσης (46' Παπαγεωργίου), Σερφά (46' Μπουγαίδης), Ποτουρίδης (60' Ζδράβος), Παπαχρήστος (65' Χρήστου), Χαβίτο (46' Χασομέρης), Σέτι (46' Λαδάκης), Μεχία (46' Ηλιάδης), Ροτζέριο (60' Μαρκόπουλος), Τζάνης (60' Μουδούρογλου), Νικόλτσης (46' Ντιγκινί - 77' Ψάλτης).

Εθνικός (Κώστας Βουρδόγλου): Σιριτούδης, Αμπραχαμιάν, Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Κομεσίδης, Τορομανίδης, Θεοδωράκης, Κριεζής, Σιμιτσάκης, Τσέκος, Μαμούτ. Στο δεύτερο μέρος χρησιμοποιήθηκαν και οι: Σακαλάκης, Καρασερίδης, Πελτέκης, Κυριζάκης, Παυλής, Φωτιάδης, Καραπατσιάς και Πετρίδης.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου