Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Λογαράς: ''Η δουλειά στη Σχολή μας φέρνει αποτελέσματα στα παιδιά''

Ο τεχνικός διευθυντής της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Λογαράς, μίλησε <<Στα Γήπεδα του Έβρου>> για τα εννιά χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας της, το επίπεδο των Ακαδημιών και των εγκαταστάσεων στο Νομό και παράλληλα ζήτησε από την ΕΠΣ Έβρου να διοργανώσει ένα καλό πρωτάθλημα όλων των ηλικιών στον Έβρο.


Αρχικά, θα ήθελα να μου μιλήσετε για τη λειτουργία και τη δουλειά που γίνεται στη Σχολή σας. 

Στα εννιά χρόνια λειτουργίας της Σχολής μας έχουμε βάλει ως στόχο να δουλεύουν όλα τα παιδιά αλλά και οι προπονητές σε υψηλό επίπεδο, με αγάπη, πάθος και όρεξη για δουλειά. Αυτό φέρνει αποτελέσματα στα παιδιά, έτσι ώστε όταν είναι έτοιμα για πιο υψηλό επίπεδο να τα δίνουμε τις ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Η επιτυχία στη Σχολή μας είναι ότι δε βάζουμε ταβάνι. Κάθε χρόνο βάζουμε και ένα στόχο παραπάνω.

Ποια είναι η γνώμη σας για το επίπεδο των Ακαδημιών στο Νομό; 

Θέλω να πιστεύω ότι είναι σε καλό επίπεδο. Αυτό όμως δε φτάνει. Πρέπει εμείς που ασχολούμαστε μ' αυτό το άθλημα να δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ για την καλύτερη οργάνωση των Ακαδημιών.

Πώς κρίνετε την ποιότητα των υποδομών και των εγκαταστάσεων στον Έβρο; 

Οι εγκαταστάσεις είναι σε πολύ καλό επίπεδο στο Νομό μας και αυτό δίνει την ευκαιρία στους μικρούς αθλητές να μάθουν τα μυστικά της μπάλας ακόμα πιο εύκολα.

Θα θέλατε να στείλετε ένα μήνυμα εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν;

Η ΕΠΣ Έβρου να διοργανώσει ένα καλό πρωτάθλημα στο Νομό μας με όλες τις ηλικίες. Θέλω να πιστεύω ότι με τη σωστή δουλειά στις Ακαδημίες θα ανεβάσουμε το επίπεδο του τοπικού πρωταθλήματος του Νομού μας. Καλή χρονιά με υγεία πάνω απ' όλα.

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον κ. Παναγιώτη Λογαρά και τη Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν!

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου