Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Mερτίκας: ''Μεγάλη ευκαιρία ο Έβρος Σουφλίου''

Ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Έβρου Σουφλίου, ο Παναγιώτης Μερτίκας μίλησε <<Στα γήπεδα του Έβρου>> για τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Σουφλίου, τις πρώτες εντυπώσεις του από την προετοιμασία, τους στόχους του συλλόγου και απηύθυνε κάλεσμα στους φίλους της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθειά της.


Για ποιους λόγους αποφάσισες να συνεχίσεις την καριέρα σου στον Έβρο Σουφλίου;

O προπονητής της ομάδας μου έκανε την πρόταση. Είναι ένα πολύ καλό βήμα και μια μεγάλη ευκαιρία μετά από το τοπικό να δοκιμάσω σε μεγαλύτερο επίπεδο.

Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις σου από την ομάδα και την προετοιμασία;

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Τα άτομα της διοίκησης είναι πολύ κοντά μας, προσπαθούν να λύσουν όποιο πρόβλημα υπάρχει και αυτό μας ευχαριστεί πάρα πολύ. Πλέον είμαστε στη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας, πιστεύω πως πάμε πολύ καλά, αν και δεν έχει κλείσει ακόμα το ρόστερ.

Με βάση τις μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις του συλλόγου, μπορείς να κάνεις μια πρώτη εκτίμηση για τους στόχους της;

Ο στόχος της ομάδας είναι η όσο το δυνατόν γρηγορότερη παραμονή στην κατηγορία και από 'κει και πέρα ό,τι καλύτερο μπορούμε να καταφέρουμε. Πιστεύω πως με σκληρή δουλειά μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να κρατήσουμε τον Έβρο Σουφλίου στη Γ' Εθνική.

Θα ήθελα να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σ' όλους τους συμπαίκτες μου, χωρίς τραυματισμούς και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλευση του κόσμου για να στηρίξει την ομάδα. Αν και απ' ότι είδα ο κόσμος αγαπάει την ομάδα και πιστεύω πως θα είναι στο πλευρό μας.

Να ευχηθούμε στο Παναγιώτη Μερτίκα και στον Έβρο Σουφλίου καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων τους!

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου