Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Χατζάκος: ''Στόχος η γρήγορη παραμονή''

Ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Έβρου Σουφλίου, ο Θάνος Χατζάκος, μίλησε στα <<Γήπεδα του Έβρου>> για τους λόγους, για τους οποίους αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον Έβρο Σουφλίου, τις εντυπώσεις του από την ομάδα και την προετοιμασία, τους στόχους, το επίπεδο της Γ' Εθνικής, ενώ αναφέρθηκε και στους φιλάθλους του Σουφλίου.


Για ποιους λόγους επέλεξες να συνεχίσεις την καριέρα σου στον Έβρο Σουφλίου;

Λόγω της κατηγορίας και εξαιτίας του γεγονότος ότι ο προπονητής είναι Σερραίος. Η ομάδα μου μίλησε καλά και κυρίως μπορώ να συνδυάσω, ελπίζω πιο εύκολα, τη στρατιωτική μου θητεία με την ομάδα εδώ.

Ποιές είναι οι πρώτες εντυπώσεις σου από την ομάδα και πώς κρίνεις το επίπεδο του πρωταθλήματος;

Οι εντυπώσεις μου είναι καλές. Ο Έβρος Σουφλίου βρίσκεται πολλά χρόνια στην κατηγορία και τη γνωρίζει. Πιστεύω όμως ότι το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό. Οι περισσότερες ομάδες είναι δυνατές.

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας για τη φετινή σεζόν;

Όταν υποβιβάζονται τόσες πολλές ομάδες, πρέπει αρχικά ο στόχος σου να είναι να εξασφαλίσεις την παραμονή στην κατηγορία, όσο πιο γρήγορα γίνεται. 

Θα ήθελες να αναφερθείς στους φιλάθλους του Σουφλίου;

Ακόμη δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω. Από τα λίγα, που πρόλαβα να δω, είναι ότι ο κόσμος βρίσκεται κοντά στην ομάδα και βοηθάει όσο μπορεί. 
Ελπίζω η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να υπάρχει υγεία σ' όλα τα κομμάτια, γιατί θα είναι μια δύσκολη χρονιά.

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Θάνο Χατζάκο και τον Έβρο Σουφλίου!

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου