Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Ισοπαλία στο φιλικό του Εθνικού με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου

Σε φιλική αναμέτρηση, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο <<Φώτης Κοσμάς>> της Αλεξανδρούπολης, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου.


Ο Κώστας Βουρδόγλου ξεκίνησε τον αγώνα με τον Συριτούδη κάτω από τα δοκάρια, τους Θάνο και Τσαμουρλίδη στο δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα, με τους Κομεσίδη και Μπαρμπαγιάννη στο κέντρο της άμυνας. Τορομανίδης και Καρασερίδης έπαιξαν στα χαφ, οι Μαμούτ και Ρομάριο στα πλάγια και ο Τσέκος ως ''δεκάρι'' πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ερκάν.

Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε μόλις στο 2ο λεπτό της συνάντησης από τους φιλοξενούμενους, όταν το σουτ του Πασχάλη, μετά από πάσα του πρώην επιθετικού του Έβρου Σουφλίου και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Σάκη Δανίδη, πέρασε λίγο άουτ. Στο 17' ο Εθνικός άνοιξε το σκορ με το πρώτο γκολ του Ρομάριο με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Τσέκος σε ανατροπή του από τον Πασχάλη. Στο 29ο λεπτό ο Κωνστανταράκης απέκρουσε το σουτ του Μαμούτ και στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους, το πλασέ του Ερκάν, που εκμεταλλεύτηκε το λάθος του πρώην αμυντικού του Έβρου Σουφλίου, Ραφαήλ Παναγιώτου, πέρασε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι προπονητές των δύο ομάδων έκαναν πολλές αλλαγές μοιράζοντας το χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές τους. Στο 48' το σουτ του Δανίδη δε βρήκε στόχο και στο 55ο λεπτό μετά από σέντρα του Κυρπιτόγλου και κεφαλιά-πάσα του Δανίδη, το σουτ του προωθημένου Παναγιώτου πέρασε άουτ. Στο 80ο λεπτό μετά από όμορφη ατομική προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Εθνικού, το πλασέ του Πελτέκη, μετά από πάσα του Θεοδωράκη, μπλόκαρε ο Κωνστανταράκης. Στο επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο τελικό 1-1 με σουτ του πρώην μέσου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και εορτάζοντος σήμερα, Αλέξανδρου Κοσκολού. Στην τελευταία αξιόλογη στιγμή του πρώτου μέρους το πλασέ του Παπαρούνα, μετά από πάσα του Θεοδωράκη, απέκρουσε ο Κωνστανταράκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα η ομάδα του Κοσμίου τίμησε τον γυμναστή του Εθνικού και πρώην παίκτη της ομάδας, Αντώνη Τσικάκη, προσφέροντάς του μια φανέλα με το επίθετό του και το νούμερο ''3''. 

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Συριτούδης (46' Θυμιανίδης), Θάνος (65' Κριεζής), Τσαμουρλίδης (75' Αμπραχαμιάν), Κομεσίδης (46' Παρασκευάς), Μπαρμπαγιάννης (75' Σακαλάκης), Τορομανίδης, Ρομάριο (46' Παπαρούνας), Καρασερίδης, Ερκάν (58' Καραπατσιάς), Τσέκος (65' Θεοδωράκης), Μαμούτ (70' Πελτέκης)

ΠΑΟΚ Κοσμίου: Κωνστανταράκης, Κυπιρτόγλου, Μόσχος, Παναγιώτου, Ταμάμης, Κοσκολός, Πασχάλης (42' Ζαχαρόπουλος), Φλέγγας, Δανίδης, Ταβασίδης, Ξενάκης.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Πασσάς, Μάναλης, Δερέμπεης, Βοργιατζίδης, Αθανασίου.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου