Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Eπέστρεψε στην Αλεξανδρούπολη η Ρένα Καλαϊτζίδου

Στην Αλεξανδρούπολη επιστρέφει η γνωστή αθλητικογράφος Ρένα Καλαϊτζίδου, η οποία συμφώνησε να ενταχθεί στο τμήμα της αθλητικής σύνταξης της ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ.


Η Ρένα Καλαϊτζίδου σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία στη Θεσσαλονίκη και εργάστηκε στη συμπρωτεύουσα στην εφημερίδα <<Μetrosport>> και στην αθλητική εκπομπή του Δημήτρη Δραγώγια. Μετά την ολοκληρώση των σπουδών της επέστρεψε στην Αλεξανδρούπολη αναλαμβάνοντας πόστο στην ποδοσφαιρική ομάδα της ΠΑΕ Θράκης, στην τελευταία χρονιά της ομάδας στη Γ’ Εθνική.

Στη συνέχεια κατηφόρισε στην Αθήνα, όπου εργάστηκε αρχικά στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΛΤΕΡ για τρεις μήνες και στη συνέχεια στην Ελευθεροτυπία, τόσο στο έντυπο, όσο και στην ιστοσελίδα, αποτελώντας μάλιστα προσωπική επιλογή του τότε διευθυντή (με καταγωγή από τη Σαμοθράκη) Γιάννη Ξενάκη, ο οποίος ‘’έφυγε’’ πρόωρα πριν λίγο καιρό από τη ζωή. Τελευταίος επαγγελματικός σταθμός της στην πρωτεούουσα ήταν το αθλητικό της realnews, όπου εργάστηκε για τέσσερις μήνες.

Η Ρένα Καλαϊτζίδου, γνωστή για την αγάπη της για την ΑΕΚ, για την οποία καθοριστικό ρόλο έπαιξε η συγγενική της σχέση με τον Ντέμη Νικολαϊδη, βρίσκεται παράλληλα σε συζητήσεις με τη Ξάνθη, προκειμένου να ενταχθεί στο γραφείο Τύπου της ομάδας.

Το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκε στο γήπεδο της Άνθειας, προκειμένου να παρακολουθήσει τη φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην Ένωση Άνθειας Αρίστεινου και τον Ποντιακό.

Να της ευχηθούμε καλή επιτυχία στο νέο της ξεκίνημα!

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου