Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Ομόνοια Φυλακίου-Θύελλα Κυπρίνου 0-2

Η Θύελλα Κυπρίνου επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 της Ομόνοιας Φυλακίου και σημείωσε την τρίτη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες. Από την πλευρά της η Ομόνοια Φυλακίου έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα ένα βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα.



Η ομάδα του Κυπρίνου άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Σιώπη, που σημείωσε το δεύτερο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα και διπλασίασε τα τέρματά της με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου με τον Τσελεμπή.

Την επόμενη αγωνιστική  η Ομόνοια Φυλακίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Δόξα Ορεστιάδας (25/10, 15:00), ενώ η Θύελλα Κυπρίνου θα φιλοξενήσει τον Ορφέα Δικαίων (24/10, 16:00).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κεσούδης με βοηθούς τους Τσίκα και Τσομπανίδη.

Ομόνοια Φυλακίου: Μπουρμάς Παν., Φαρφάρας, Τερζούδης, Αλμπάντης, Ρούμογλου, Κιουμτσίκης, Κελαποστόλου, Τσιγκούνης, Θεοχαρίδης, Μπουρμάς Πετρ., Παναγιωτίδης. Ως αλλαγή έπαιξαν οι Σουκουλδάνος, Χατζηιωαννίδης, Σταυρακίδης.

Θύελλα Κυπρίνου: Κοτζά Χ., Σταματίου, Κοτζά Μ., Μουτάφης, Σύρμου, Κύρου, Τσελεμπής, Τοπούζης, Ζέλιος, Σιώπης, Θυμνιούδης. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Ηλιόπουλος, Μπεναβέλης και Σκερλέτης.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου