Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Α.Ο. Τυχερού-Ομόνοια Λυκόφης 4-1

Ο Α.Ο. Τυχερού επικράτησε εντός έδρας με 4-1 της Ομόνοιας Λυκόφης στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.



Η ομάδα του Τυχερού σημείωσε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και έχει φτάσει πλέον στους τέσσερις βαθμούς. Από την πλευρά της η ομάδα της Λυκόφης, που έχει επίσης τέσσερις βαθμούς, γνώρισε την πρώτη της ήττα.



Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 15ο λεπτό με πλασέ του Γελαδάρη και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 45' με τον Δεμιράκο. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Α.Ο. Τυχερού ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 με εκτέλεση πέναλτι του Δεμιράκου (είχε προηγηθεί η απόκρουση του Μπουρουλίτη σε εκτέλεση πέναλτι του Δαούτη και στην επαναφορά της μπάλας δόθηκε δεύτερο πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ποδοσφαιριστής του Τυχερού), ο οποίος σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι και τέταρτο στο φετινό πρωτάθλημα. Στο 70' ο Μόκαλης με εκτέλεση φάουλ ''έγραψε'' το 4-0. Πέντε λεπτά αργότερα ο Πιρπιρής, που είχε περάσει ως αλλαγή στη θέση του Μύρου, με το τρίτο του γκολ στη φετινή σεζόν μείωσε για την Ομόνοια Λυκόφης και διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Την επόμενη αγωνιστική ο Α.Ο. Τυχερού θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ακρίτα Δαδιάς (24/10, 16:00), ενώ η Ομόνοια Λυκόφης θα φιλοξενήσει την Ασπίδα Βρυσούλας (25/10, 15:00).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασιλόπουλος με βοηθούς τους Σουμάκα και Κωνσταντάκη.

Α.Ο. Τυχερού: Μόκαλης, Ζαπάρτας (Μαλκούκης), Παπαλιάς (Δαλάτσης), Παναγιωτίδης, Δαούτης, Μόκαλης, Καζάκης (Κεσσάτης), Λιγούρας, Δεμιράκος, Τζελέπης, Γελαδάρης

Ομόνοια Λυκόφης: Μπουρουλίτης, Παπαναστασίου (66' Γραμμένος), Μαθιουδάκης, Καραγιάννης, Τραγιανός, Γκουδούλας (46' Ράλλης), Μούτλιας, Κουρούδης, Μύρος (65' Πιρπιρής), Λειβαδίτης, Καραμπάτσας.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου