Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Α.Ο. Μοναστηρακίου-Α.Ε.Ν. Χιλής 0-2

Η Α.Ε.Ν. Χιλής επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 του Α.Ο. Μοναστηρακίου στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.



Η ομάδα του Μοναστηρακίου δεν έχει μέχρι τώρα συγκομιδή βαθμών στο πρωτάθλημα, ενώ το συγκρότημα της Νέας Χιλής πέτυχε την τρίτη του νίκη σε ισάριθμους αγώνες και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, χωρίς μάλιστα να έχει δεχθεί γκολ.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης με τον Γεωργούλα, αλλά το σουτ του τελευταίου από τη μικρή περιοχή απέκρουσε ο Αϊνδελης. Στο 15' η Α.Ε.Ν. Χιλής άνοιξε το σκορ με τον Κεσίδη, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν δύο αξιόλογες ευκαιρίες στο 40' και στο 65' με τον Χατζάκη προκειμένου να διευρύνουν το προβάδισμά τους. Από την πλευρά του το Μοναστηράκι έφτασε κοντά στη μείωση του σκορ με τα σουτ του Κακογλέπη στο 80' και το 85', τα οποία κατέληξαν άουτ.

Την επόμενη αγωνιστική ο ΑΟ Μοναστηρακίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Κ-20 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ενώ η Α.Ε.Ν. Χιλής θα φιλοξενήσει την ΠΑΕ Νίψας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σιβούδης με βοηθούς τους Δερμετζόγλου και Τουντζιαράκη.

Α.Ο. Μοναστηρακίου: Τσακιρίδης, Αλτάκης, Τσαμπάζογλου, Καμενίδης, Κουρτίδης, Δήμος (30' Κακογλέπης), Μαυριδάκης, Μπαγκλαρίδης, Μιχαηλίδης, Γεωργούλας, Γιαννακούδης (68' Γενηκομσάκης)

Α.Ε.Ν. Χιλής: Αϊνδελης, Λιαρούδης, Ζαχαρίας (80' Καπνιστής), Πασχαλίδης, Καλογήρου, Χαρχαλίδης, Κεσίδης, Φραγκούλης, Κουφάκης (70' Ματζώρος), Χατζάκης, Λαϊνας (75' Ζηνολίδης) 

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου