Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Ασπίδα Βρυσούλας-Α.Ο. Κορνοφωλιάς 3-1

Η Ασπίδα Βρυσούλας επικράτησε με 3-1 του Α.Ο. Κορνοφωλιάς στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.


Η ομάδα της Βρυσούλας σημείωσε τη δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα έχοντας πλέον συγκεντρώσει έξι βαθμούς. Ο Α.Ο. Κορνοφωλιάς γνώρισε την πρώτη του ήττα, καθώς είχε μέχρι τώρα μία νίκη και μία ισοπαλία.



Στο 30' η Ασπίδα άνοιξε το σκορ με τον Βασιλικό, ο οποίος σημείωσε το δεύτερο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα και με  τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Λαζαρίδης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 75' ο Κιτιούδης, ο οποίος απείλησε σε τρεις ακόμη περιπτώσεις την εστία της ομάδας της Βρυσούλας μείωσε σε 2-1 με το τρίτο τέρμα του στο πρωτάθλημα. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ουσταμπασίδης με το τρίτο φετινό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Την επόμενη αγωνιστική η Ασπίδα Βρυσούλας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ομόνοια Λυκόφης, ενώ ο Α.Ο. Κορνοφωλιάς θα έχει ρεπό.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στρατούδης με βοηθούς τους Σταγκόπουλο και Γιαννόπουλο.

Ασπίδα Βρυσούλας: Σαϊτης, Ασμίδης, Τζελέπης, Γκάκιος, Θεοδωρίδης Ν., Ζλάτκος (46' Τολιούδης), Λαζαρίδης Κ., Κουτσάγιας (75' Ναβροζίδης), Βασιλικός (70' Ουσταμπασίδης), Ρετζέπ, Παπαδόπουλος

ΑΟ Κορνοφωλιάς: Τζαμπάζης, Μπαδιανούδης Χ., Μπαλάτσιος, Ντομανίδης, Τσιαμήτας (60' Αθανασιάδης), Μπαδιανούδης Μ., Σεϊτανίδης, Κούρτης (80' Πουπουρέτσας), Κωστόπουλος, Πρεπούδης, Κιτιούδης

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου