Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Ορφέας Δικαίων-Ασπίδα Θουρίου 1-5

Η Ασπίδα Θουρίου επικράτησε με 5-1 του Ορφέα Δικαίων στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.



Ο Ορφέας Δικαίων δεν έχει μέχρι τώρα συγκομιδή βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ η ομάδα του Θουρίου σημείωσε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα έχοντας μέχρι τώρα τέσσερις βαθμούς.

Η Ασπίδα Θουρίου κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 12ο λεπτό με τον Καλλιοντζή και διπλασίασε τα τέρματά της στο 25' με τον Κυρκούση. Με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου η Ασπίδα έχασε πέναλτι με τον Βογιατζή, το οποίο απέκρουσε ο γκολκίπερ του Ορφέα, Προκόπης. Στη συγκεκριμένη φάση αποβλήθηκε ο Δημήτρης Γουτκίδης, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για τον καταλογισμό του πέναλτι (η ομάδα του Ορφέα Δικαίων εξέφρασε γενικότερα διαμαρτυρίες για τη διαιτησία του αγώνα). Πέντε λεπτά αργότερα ο Βογιατζής ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3. Στο 55' ο Σισκούδης μείωσε σε 1-3 πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της ομάδας των Δικαίων στο φετινό πρωτάθλημα. Στο 65' ο Καλλιοντζής με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και τρίτο στο φετινό πρωτάθλημα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-4 και στο 80ο λεπτό ο Κυρκούσης (επίσης με το δεύτερο τέρμα του στο παιχνίδι) διαμόρφωσε το τελικό 1-5. 

Το ντεμπούτο του με την ομάδα του Θουρίου πραγματοποίησε ο 15χρονος Ζηλιασκόπουλος.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ορφέας Δικαίων θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Θύελλα Κυπρίνου, ενώ η Ασπίδα Θουρίου θα φιλοξενήσει τη Δόξα Στέρνας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δαλής με βοηθούς την Χρηστίδου και τον Καλαϊτζίδη.

Ορφέας Δικαίων: Προκόπης, Γουτκίδης Σ., Γιατσίδης, Στεφάνογλου, Καραμανίδης, Βουλτσίδης, Γουτκίδης Δ., Σισκούδης, Σαρίδης, Μυρτσίδης Δ., Μυρτσίδης Χ. Ως αλλαγή έπαιξαν οι Τσαπράζης και Τριγκίδης

Ασπίδα Θουρίου: Γρηκίδης, Δουλάμης, Βλάχος, Καραγιάννης, Συριτούδης, Δολαπτσόπουλος, Καλλιοντζής, Κυρκούσης, Θεοδώρου, Βογιατζής, Ράπτης. Ως αλλαγή έπαιξαν οι Τσιοράλης, Ράπτης και Ζηλιασκόπουλος.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου