Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Α.Ο. Αρίστεινου-Α.Ε.Ν. Χιλής 0-3

Η Α.Ε.Ν. Χιλής επικράτησε εκτός έδρας με 0-3 του Α.Ο. Αρίστεινου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του πρώτου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.



Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 48ο λεπτό της συνάντησης με τον Φραγκούλη, στο 55' ο Βλασακίδης με προβολή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και στο 78' ο Σκαμπαβήριας αξιοποίησε την πάσα του Κουφάκη και διαμόρφωσε το τελικό 0-3. Η ομάδα της Χιλής είχε δοκάρι στο 85ο λεπτό με το σουτ του Κεσίδη (πέρασε ως αλλαγή στο 70' στη θέση του σκόρερ του πρώτου τέρματος Φραγκούλη) και τελείωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω τραυματισμού του Χατζάκη στο 75ο λεπτό, καθώς είχαν πραγματοποιηθεί και οι τρεις αλλαγές.


Την επόμενη αγωνιστική το Αρίστεινο φιλοξενεί τη Νίκη Απαλού (11/10, 11:00), ενώ η ΑΕΝ Χιλής υποδέχεται την Κ-20 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης (11/10, 11:00).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κτιστόπουλος με βοηθούς τους Αποστολίδη και Γιαννόπουλο.

ΑΟ Αρίστεινου: Μακρής, Κούπας, Γκαβουγιώργης, Μιχαλεντζάκης, Τσίγκας, Καϊσας, Λυμτσιούλης, Γκόγκος (Κούκος), Μητριτζίκος (Γεωργίου), Κυριακίδης (Σαριανίδης), Καρασάνης

ΑΕΝ Χιλής: Δελής, Λιαρούδης, Καπνιστής (50' Ζηνολίδης), Καλογήρου, Πασχαλίδης, Σκαμπαβήριας, Χρυσανίδης, Φραγκούλης (70' Κεσίδης), Βλασακίδης, Χατζάκης, Σαριανίδης (75' Κουφάκης)

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου