Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Ορφέας Δικαίων-Ακρίτας Ορμενίου 0-5

Ο Ακρίτας Ορμενίου επικράτησε με 0-5 του Ορφέα Δικαίων στο γήπεδο του Ορμενίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του τρίτου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.


Η ομάδα του Ορμενίου άνοιξε το σκορ στο 30' με σουτ του Δημάκη, πέντε λεπτά αργότερα ο Μαραγκούδης με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, στο 60' ο Παπιντσούδης με προβολή έκανε το 0-3, στο 70ο λεπτό ο Θεοδωρίδης με εκτέλεση φάουλ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4 και ο Σταύρος Σωτηριάδης με το πρώτο του γκολ σε επίσημο ματς διαμόρφωσε το τελικό 0-5. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ακρίτας ολοκλήρωσε τον αγώνα με πέντε ποδοσφαιριστές κάτω των 18 ετών.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τοκμακίδης με βοηθούς τους Χαραλαμπίδη και Τσομπανίδη.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ακρίτας Ορμενίου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Δόξα Στέρνας (11/10, 16:00), ενώ ο Ορφέας Δικαίων θα φιλοξενηθεί από τον Ακρίτα Νέας Βύσσας (10/10, 16:00).

Oρφέας Δικαίων: Προκόπης (Λιάρδας), Τσολακίδης, Στεφάνογλου, Γιαντσίδης, Σαρίδης, Μυρτσίδης Δ., Μυρτσίδης Χ. (Βαρτσής), Βουλτσίδης, Καπουσούζης (Τσαπράζης), Σισκούδης, Γουτκίδης Δ.

Ακρίτας Ορμενίου: Βασιλειάδης Β., Παπατιούδης (30' Τζιρούδης), Δημητριάδης (60' Σωτηριάδης Γ.), Μπαχτσεβανίδης, Ρουσίδης, Βασιλειάδης Δ., Μαραγγούδης, Δημάκης, Θεοδοσίου, Παπιντσούδης, Θεοδωρίδης (70' Σωτηριάδης Σ.)

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου