Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Δόξα Ελληνοχωρίου-Ασπίδα Βρυσούλας 0-5

Η Ασπίδα Βρυσούλας επικράτησε εκτός έδρας με 0-5 της Δόξας Ελληνοχωρίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του δευτέρου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.



Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με πλασέ του Ρετζέπ, που εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων, ο Βασιλικός μετά από όμορφο συνδυασμό με τον Ρετζέπ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ο Ρετζέπ με πλασέ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 0-3 (σκορ ημιχρόνου), ο Ουσταμπασίδης σε τετ-α-τετ ''έγραψε'' το 0-4 και με αυτογκόλ διαμορφώθηκε το τελικό 0-5.



Την επόμενη αγωνιστική η Ασπίδα Βρυσούλας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ορφέα Σοφικού (11/10, 16:00), ενώ η Δόξα Ελληνοχωρίου έχει ρεπό.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δαλής με βοηθούς τους Κωνσταντάκη και Τρυπη.

Δόξα Ελληνοχωρίου: Μουλλάς Β., Χουσεϊν Κ. (30' Στανελούδης Δ.), Τσακαλίδης, Παπατσακμάκης, Τσακίρης, Γκουτζιμίσης, Νικολαϊδης Γ. (65' Μποζατζίδης Γ.), Κεκές Π., Καρέτσας, Καραδημητρίου Π., Δραγούμης

Ασπίδα Βρυσούλας: Σαϊτης, Ασημίδης, Σερέτης (Λεμονάκης), Θεοδωρίδης (60' λ. τρ. Ναβροζίδης), Γκάκιος, Κουτσάγιας, Παπαδόπουλος, Ρετζέπ, Λαζαρίδης, Ουσταμπασίδης, Βασιλικός

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου