Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Ένωση Μεταξάδων/Παλιουρίου-Ένωση Άνθειας Αρίστεινου 0-3

Η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου επικράτησε με 0-3 της Ένωσης Μεταξάδων Παλιουρίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.



Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Θεόδωρο Καβατζικιώτη, ο Μαλτέζος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και ο Θεόδωρος Καβατζικιώτης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι έχασαν δύο αξιόλογες ευκαιρίες στο 69' και στο 81' με τον Καμπουρούδη, που είχε περάσει στον αγώνα στη θέση του Κονακλή, προκειμένου να φτάσουν στην επίτευξη ενός τέρματος.

Την επόμενη αγωνιστική η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου θα φιλοξενήσει τον Ορέστη Ορεστιάδας (11/10, 16:00) ενώ η Ένωση Μεταξάδων Παλιουρίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ποντιακό (11/10, 16:00), o oποίος είχε ρεπό στην πρεμιέρα λόγω της αποχώρησης της Καππαδοκίας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν  ο Βασιλόπουλος με βοηθούς τους Γεωργακούδη και Θάνο.

Ένωση Μεταξάδων-Παλιουρίου: Πουρζιτίδης Αθ., Μουσικούδης, Μπάτζιος, Μπετζέκας, Ναζίρης, Τιαλάκας, Καρράς, Γατούδης (73' Μπιτζιμινούδης), Καραφυλλούδης (46' Παπαδόπουλος), Πουρζιτίδης Κ., Κονακλής (46' Καμπουρούδης)

Ένωση Άνθειας Αρίστεινου: Καρβουνίδης, Δουμπουλάκης, Φραγγουλίδης, Απότας, Παπαδημητρίου, Τσαπάνης, Δορουγιδένης (70' Καλέτσιος), Πατσιώρας (80' Μαρκάκης), Μαλτέζος, Νταλαπέρας (65' Κουτσούκης), Καβατζικιώτης Θ.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου