Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Άλεξ-Α.Ο. Μαΐστρου 1-0

Το Άλεξ επικράτησε με 1-0 του Α.Ο. Μαΐστρου και σημείωσε την τρίτη του νίκη σε ισάριθμους αγώνες. Από την πλευρά της η ομάδα του Σάκη Παπαράδη έχει μέχρι τώρα ένα βαθμό.



Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Σεργκέι Αγγελακάκη, ο οποίος σημείωσε το τέταρτο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα και έπιασε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ τον Χρήστο Γιαννόπουλο της Α.Ε. Διδυμοτείχου.

O σκόρερ της ομάδας του Γιάννη Αναστασιάδη τραυματίστηκε οκτώ λεπτά αργότερα και αντικαταστάθηκε από τον Πουλουτίδη. 

Στο 35' οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην επίτευξη ενός δεύτερου τέρματος με το τετ-α-τετ του Καλυμνιού και στο 75ο λεπτό με την παράλληλη σέντρα του ίδιου ποδοσφαιριστή, η οποία πέρασε ανεκμετάλλευτη για την ομάδα του. 

Στο 84' ο Μαρασλής επιχείρησε τη σέντρα, αλλά ο Γιάννης Μαλασίδης δε μπόρεσε να βρει τη μπάλα χάνοντας την ευκαιρία για την ομάδα του. Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι μετά από σέντρα του Σκάρλου από τα δεξιά και στο 88' ο Κυριακίδης απέκρουσε τη μπάλα σε κεφαλιά του Μαρασλή. Στο 89' το Άλεξ έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Πουλουτίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σιβούδης με βοηθούς τους Καραϊσκο και Γεωργακούδη.

Την επόμενη αγωνιστική το Άλεξ θα αντιμετωπίσει στον Πεντάλοφο την τοπική ομάδα (25/10, 16:00), ενώ ο Α.Ο. Μαϊστρου θα φιλοξενήσει τον Άρδα Καστανεών (24/10, 16:00).

Άλεξ: Κυριακίδης, Λυπίτκας (47' Κολγκέκα), Θώδης, Παπαχρήστου, Παπανικολάου, Μαμρικισβίλι, Μουχτάρης, Καλομπρατσίδης, Καλυμνιός (76' Ατματζίδης), Αγγελακάκης (23' λ. τρ. Πουλουτίδης)

Α.Ο. Μαϊστρου: Σαργιανίδης, Σκάρλος, Δημούτσης, Τσιτσιπάς, Παρασκευάς, Βάρναλης (75' Τσιφτσής), Καπανίδης (48' Κούπας), Παπαδόπουλος (57' Δαλακάκης), Μαλασίδης Ι., Μαλασίδης Γ., Μαρασλής

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου