Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Κ-20 Εθνικού Αλεξανδρούπολης-Α.Ο. Αρίστεινου 2-2

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, η Κ-20 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και ο Α.Ο. Αρίστεινου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του πρώτου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.


                                        

Μ' αυτό το αποτέλεσμα οι δύο ομάδες απέσπασαν τον πρώτο τους βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς στις δύο πρώτες αγωνιστικές είχαν γνωρίσει ισάριθμες ήττες.



Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα σημειώθηκε από τους γηπεδούχους στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Καρακασίδης έκλεψε τη μπάλα από το λάθος του Μιχαλετζάκη και τροφοδότησε τον Φραγκιαδάκη, ο οποίος με τη σειρά του πάσαρε στον Φωτιάδη, αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε άουτ. Η ομάδα του Μιχάλη Ουζούνογλου κατάφερε μέσα σε πέντε λεπτά να προηγηθεί με 0-2, αλλά δεν κατόρθωσε να διατηρήσει το προβάδισμά της. Συγκεκριμένα, στο 6ο λεπτό ο Κυριακίδης με ψηλοκρεμαστό σουτ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους και στο 11' ο Καϊσας με σουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τοπούζη από τα δεξιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα στα γκολ του Αρίστεινου, καθώς δύο λεπτά αργότερα ο Καρακασίδης βγήκε τετ-α-τετ μετά από πάσα του Φωτιάδη και με πλασέ μείωσε σε 1-2. Δύο λεπτά αργότερα ο Τζιαμπαζάκης δε μπόρεσε να βρει τη μπάλα μετά από παράλληλη σέντρα του Λιάσκου. Στο 32' η Κ-20 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ισοφάρισε με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Καρακασίδη, ο οποίος τροφοδοτήθηκε, όπως και στο πρώτο γκολ, από τον Φωτιάδη. Στο 39ο λεπτό ο Μακρής μπλόκαρε τη μπάλα στο σουτ του Καρακασίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η είσοδος του Ντεφίδη αντί του Σαριανίδη, που έπαιζε με ενοχλήσεις από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, έδωσε μεγαλύτερη κινητικότητα στην μεσοεπιθετική γραμμή των φιλοξενούμενων. Στο 55' η κεφαλιά του Λιάσκου, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τζουμάκα, πέρασε λίγο άουτ. Δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Καρακασίδη, έπειτα από πάσα του Τζουμάκα, δε βρήκε στόχο. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ με την κεφαλιά του Κυριακίδη, που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 67' ο Μπαξεβάνης μπλόκαρε τη μπάλα στο σουτ του Ντεφίδη. Στο τελευταίο δεκάλεπτο το παιχνίδι πήρε συγκλονιστική τροπή, καθώς οι δύο ομάδες έχασαν από δύο μεγάλες ευκαιρίες για να φτάσουν στη νίκη. Ειδικότερα, στο 79' η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι στο τετ-α-τετ του Φωτιάδη και στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του Καρακασίδη πέρασε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα, ο Ντεφίδης βγήκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Μπαξεβάνη, μετά από πάσα του Κούπα, αλλά το σουτ του κατέληξε άουτ. Στο 87' το σουτ του Λιάσκου πέρασε λίγο άουτ, όπως και το σουτ του Ντεφίδη, μετά από πάσα του Κυριακίδη, δύο λεπτά αργότερα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαδόπουλος με βοηθούς τους Στρατούδη και Τρυπή.

Την επόμενη αγωνιστική η Κ-20 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης θα φιλοξενήσει τη Νίκη Απαλού (25/10, 11:00), ενώ ο ΑΟ Αρίστεινου θα υποδεχτεί τον ΑΟ Μοναστηρακίου (25/10, 16:00).

K-20 Eθνικού Αλεξανδρούπολης: Μπαξεβάνης, Τζουμάκας, Λιάσκος, Κουϊνέλης, Σαρηγιαννίδης, Φραγκιαδάκης (70' Χαραλαμπάκης), Μπουρντίν, Τζιαμπαζάκης (80' Μουχίδης), Δαστερίδης, Καρακασίδης, Φωτιάδης

ΑΟ Αρίστεινου: Μακρής, Κούπας, Σαριανίδης (48' Ντεφίδης), Μιχαλετζάκης, Γκαβουγιώργης, Καϊσας, Κυριακίδης, Τοπούζης, Λυμτσιούλης, Καρκαλής, Τερζής

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου