Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ των πρωινών αγώνων της ΕΠΣ Έβρου

Με τέσσερις αναμετρήσεις της δεύτερης κατηγορίας συνεχίστηκε το πρωί της Κυριακής η τρίτη αγωνιστική των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Έβρου.



Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η τύχη του αγώνα του Πυρσού Σιδηρούς με τον Ακρίτα Δαδιάς, που έληξε ισόπαλος με σκορ 1-1, θα αποφασιστεί από την ΕΠΣ Έβρου, καθώς η ομάδα της Δαδιάς κατέθεσε ένσταση πλαστοπροσωπίας για τη χρησιμοποίηση δύο ποδοσφαιριστών των γηπεδούχων. Στο 80ο λεπτό του αγώνα οι φιλοξενούμενοι ενημέρωσαν το διαιτητή της αναμέτρησης και μετά τη λήξη του αγώνα υπέβαλαν ένσταση πλαστοπροσωπίας. Ο διαιτητής κ. Δερμετζόγλου έλεγξε και κράτησε τα δελτία των ποδοσφαιριστών και θα τα προσκομίσει στην ΕΠΣ Έβρου, η οποία και θα λάβει την απόφαση για τη σημερινή αναμέτρηση.

Στα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια η Θράκη Φερών επικράτησε στον Πέπλο με 4-0 της τοπικής ομάδας, ο Α.Ο. Δορίσκου κέρδισε την ΑΕΚ Έβρου με 5-1 και η Ένωση Οινόης πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στον Ηρακλή Σαγήνης με 2-0.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα και οι σκόρερ των πρωινών αγώνων της ΕΠΣ Έβρου έχουν ως εξής:

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Α' ΟΜΙΛΟΣ

ΑΟ Δορίσκου-ΑΕΚ Έβρου 5-1 (10' Τσανάκας, 17', 25' Αλμετίδης Μ., 75', 85' Ζάκκας-35' Τσακανίκας) 
ΑΣ Πέπλου-Θράκη Φερών 0-4 (20' Μπακιρτζόπουλος, 25', 50' πεν. Ντόλας, 65' Πολίδης)

Β' ΟΜΙΛΟΣ

Πυρσός Σιδηρούς-Ακρίτας Δαδιάς 1-1 (65' Κεχαγιά-50' Κ. Ασλανίδης) * 
*Ο Ακρίτας Δαδιάς κατέθεσε ένσταση πλαστοπροσωπίας για τη χρησιμοποίηση δύο ποδοσφαιριστών των γηπεδούχων και αναμένεται πλέον η απόφαση της ΕΠΣ Έβρου.

Γ' ΟΜΙΛΟΣ

Ένωση Οινόης-Ηρακλής Σαγήνης 2-0 (85' Τσιφτσής, 90' Καλουζίδης) 

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου